Bilanț Start-Up Nation

Start-Up Nation 2018 – au fost verificate 10 965 de proiecte, 8 912 au fost admise, 866 au fost respinse, în clarificări 1187 de proiecte.

A doua etapă de înmânare a acordurilor de finanțare a programului Start-Up Nation 2018 s-a derulat astăzi la București.
Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, Ștefan – Radu Oprea a înmânat personal aplicanților acordurile de finanțare semnate.
Din acest moment firmele își pot începe activitatea, conform planului de afaceri.

Ministrul a ținut să-i încurajeze personal pe antreprenorii aflați la început de drum: „Le mulțumesc tuturor celor 33 514 antreprenori care au îndrăznit să creadă în Start-Up Nation în 2018. Astăzi selectăm în continuare și analizăm planurile de afaceri, astfel încât în foarte scurt timp să poată fi în posesia finanțării și să înceapă munca, pentru că va fi foarte mult efort. Eu cred că fericirea pe care o veți simți atunci când veți avea propria dumneavoastră afacere este ceva de neegalat. Știu cum este să fii om de afaceri, cu toate eforturile și barierele, cu toată lupta de a reuși, însă cred că ne unește spiritul antreprenorial, ideea de a fi hotărâti și de a reuși în viață. Vă felicit încă o dată și vă doresc ca afacerile să vă fie cât mai profitabile, atât pentru dumneavoastră, cât și pentru economia românească.
Până la sfârșitul lunii se va finaliza analiza tuturor celor 13000 de proiecte și va fi publică lista celor care au fost admiși la finanțare și cei care așteaptă clarificările. Începând cu a doua jumătate a lunii iunie vor fi invitați la semnarea contractelor majoritatea proiectelor admise, existând și acea perioadă pentru contestații.

La începutul programului Start-Up Nation 2017 ideea de a deveni antreprenor în România era aproape de zero, nu exista dorință. Astăzi, după ultimele cercetări sociologice, 6 din 10 tineri își doresc să devină antreprenori, ceea ce înseamnă că ne-am atins scopul”- a declarat Ștefan-Radu Oprea.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.