Radu Mazare a fost adus in tara!

Avionul lui Radu Mazăre a aterizat in aceasta seară pe Aeroportul Otopeni, la 20.32, după ce a făcut o buclă în aer, cel mai probabil din cauza Codului Portocaliu de ploi care a fost valabil până la 20.30 pentru municipiul București.
Fostul primar este preluat de o dubă direct de pe pistă.

Potrivit hotnews, fostul primar al Constanței era așteptat să aterizeze pe Aeroportul Henri Coandă București, in aceasta seară, la ora 20.10, însă aeronava are o mică întârziere.

Mazăre a fost aşteptat şi preluat direct de pe pistă de o dubă care îl duce la Rahova, unde va sta 21 de zile, iar apoi se va decide în ce penitenciar își va ispăși pedeapsa.

Radu Mazăre era plecat în Madagascar de mai bine de un an, iar acolo a făcut demersuri, potrivit avocaților săi, pentru a obține azil.

Fostul primar al Constanței a fost dat în urmărire internațională după ce, pe 8 februarie 2019, magistrații Înaltei Curți de Casaţie şi Justiţie l-au condamnat definitiv la nouă ani închisoare în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri din Constanţa, Mamaia, plajă şi faleză.
Imediat, autorităţile române, prin Interpol, au emis un mandat de căutare a acestuia, iar pe 8 mai, Radu Mazăre a fost reținut de autoritățile din Madagascar, el aflându-se cu iubita sa.
Ulterior, el a fost arestat pentru 6 zile.

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.