Încă o seară de fotbal marca Sports Events

În Liga 1, HP Inc. România 1 are nevoie de puncte în clasament. Adversar diseară le va fi Adobe, o echipă care cu un rezultat pozitiv va putea spera la salvarea de la retrogradare.

DXC Technology vrea să-și consolideze locul 3 și întâlnește Microsoft, o echipă cu orgoliul rănit după ce a pierdut la limita ultimul meci disputat.

UPC România 1 vs. ING Bank este un meci care opune 2 echipe ofensive. Rămâne de văzut cine va reuși mai multe goluri în poarta adversarului.

Derby-ul primelor 2 locuri opune Apa Nova și HP Inc. România 2, ultimii încercând să facă ceea ce nimeni nu a reușit până acum și anume să îi împiedice pe primii clasați.

În Liga 2 este programat un derby și anume NTT Data împotriva Intersport. Primii nu își mai permit alți pași greșiți după înfrângerea din etapa trecută, astfel că își vor canaliza toate eforturile pentru un rezultat pozitiv diseară.

Euler Hermes are și ea doar varianta victoriei pentru a se menține aproape de locul 2. Adversar diseară le va fi UPC România 2.

Blue Point trebuie să abordeze cu grijă disputa cu Radio România, o echipă care a pus mari probleme adversarilor atunci când s-au aflat în efectiv complet.

Menatwork are o creștere spectaculoasă de formă în ultimele etape și în cazul unei victorii cu Gameloft îi va depăși pe aceștia în clasament.

Toate rezultatele le veți afla diseară, la ora 20:00 la Sud Arena.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.