Horoscop luni 20 mai

Bucureşti FM îţi oferă predicţiile astrologice.

Horoscop 20 mai

BERBEC
Este un moment potrivit pentru planuri de vacanță, pentru că au apărut câteva oferte interesante. Nu stați pe gânduri și faceți rezervările.

TAUR
Realizați că vorba dulce mult aduce. Cineva încearcă să obțină un lucru de la voi și cu laude și complimente vă lăsați convinși.

GEMENI
Este o zi norocoasă pentru a rezolva tot ce ține de semnarea unor contracte. Seara o să aveți motive pentru a sărbători.

RAC
Faceți o bună impresie astăzi. Cineva rămâne fără cuvinte în față a ceea ce puneți în practică. Firea voastră calmă transmitea cu totul și cu totul alt mesaj, iar acum apropiații sunt luați prin surprindere.

LEU
Sunteți mult mai răbdători decât va sta în fire și reușiți să aplanați cu succes conflictele apărute în familie.

FECIOARĂ
O zi perfectă pentru a face câteva schimbări prin casă sau la birou. Aveți chef să faceți curat și ar fi bine să profitați de această stare pentru că nu vi se întâmplă prea des.

BALANȚĂ
Astăzi vi se îndeplinește o dorință ceva mai veche și nici că vă puteți concentra asupra altor activități.

SCORPION
Chiar dacă obiectivele voastre par ireale, ele sunt mai aproape de a fi realizate ca niciodată. Nu trebuie decât să alegeți din o mie de dorințe una cu adevărat importantă. Se va împlini cu siguranță.

SĂGETĂTOR
Trebuie să faceți pace cu voi înșivă. Vă obosiți peste măsură dorind să executați totul de unul singur. Dacă cereți ajutorul cuiva, nu este semn de slăbiciune. Învățați asta.

CAPRICORN
Aveți un potențial mai mare decât credeați și cineva observă asta și are încredere în voi. Așteptați-vă la câteva provocări din partea acestei persoane.

VĂRSĂTOR
Astăzi se pare că o să călătoriți în interes de serviciu și plecarea a picat la fix. Nu v-ați desprins de weekend, așa că încă o plimbare, chiar și cu munca, nu strică.

PEȘTI
Familia este foarte importantă pentru voi astăzi. Decideți să luați asupra voastră toate problemele și încercați să le rezolvați singuri. Atenție la cheltuieli pentru că la finalul zilei s-ar putea să fiți voi cei care au nevoie de ajutor.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.