Târgul faptelor bune, în Sectorul 6

În acest weekend are loc Târgul 6Re, un târg social în care faptele bune se răsplătesc cu produse de decor, realizate din materiale reciclabile, utile în viața de zi cu zi.

Târgul 6Re are loc sâmbătă și duminică, 18:00 – 19:00 mai 2019, în hub-ul comunitar al Centrului Comercial Drumul Taberelor, între orele 11:00 – 15:00.

La târg se pot vedea ceasurile făcute din CD-uri recondiționate de către persoanele cu dizabilități, gențile de blug și șorțurile de bucătărie personalizate, lucrate de seniorii din comunitate sau obiectele de decor pentru birou, realizate de copiii proveniți din zone defavorizate.

Exponatele vor putea fi luate acasă în schimbul unor donații de produse alimentare sau igienico-sanitare, produse care vor ajunge la magazinele caritabile SocialXChange și, de acolo, pe mesele celor care au nevoie de ele, după ce vor presta muncă în folosul comunității.

Beneficiarii Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 au demonstrat că lucruri frumoase se pot naște din obiecte uitate prin casă, iar acum a venit momentul ca munca lor să fie expusă, admirată și recompensată.

Această prezentare necesită JavaScript.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.