VIDEO: Mega Concursul BeFM ”Undercover – Bătălia Trupelor”

Episodul 1: Stereo Boulevard și Special Guest Orchestra

Ieri seară, la București Mall Vitan, a avut loc prima seară de concurs în Bătălia Trupelor. Pe scenă au urcat Stereo Boulevard și Special Guest Orchestra. Fiecare a susținut un minirecital în care a fost inclusă piesa pe care sorții le-au atribuit-o: ”She is on my mind” (JP Cooper).

Din data de 15 mai până pe 19 iunie, în fiecare seară de miercuri, de la ora 19:00, la București Mall Vitan, 10 trupe se vor lupta pentru supremație, iar voturile vor aparține publicului!

Fanii și ascultătorii BeFM (98.3 FM) pot intra pe Instagram-ul București FM pentru a vota trupa favorită pe care o și pot susține live în București Mall!

Două trupe vor merge în finala de pe 19 iunie, unde Călin Goia și Cornel Ilie le vor puncta prestația.

De aseară, ora 22:00, și până duminică – 19.05, ora 22:00, publicul poate intra pe Instagram-ul BeFM și să dea Like-ul către trupa favorită. Fiecare like înseamnă un vot.

Votează și tu aici > Stereo Boulevard – https://www.instagram.com/p/Bxfo1LCozM_/?igshid=1xqpej5gjjqqx sau Special Guest Orchestra – https://www.instagram.com/p/Bxfp-gDIEpB/?igshid=vyj3s2wwh364

Despre piesa din concurs, Alina Dincă, solista Stereo Boulevard, spune că dacă nu ar fi fost aceasta, “Ne-am fi descurcat orice ar fi fost”.

“Este o piesă atât de bine scrisă încât e păcat să vii să schimbi ceva. Dar, am introdus niște părți care țin de noi, de cum vedem noi muzica în ziua de azi”, a spus Max Dragomir – solistul Special Guest Orchestra.

Întrucât toți se cunosc între ei, trupele nu consideră acest concurs ca o bătălie, ci ca o competiție în care speră ca cei de acasă să aleagă ceea ce le place lor.

Dacă vrei să vezi momentul, urmărește VIDEO.

Cele 10 trupe înscrise în concurs sunt: Compania 7, Heavy Rotation, No Stress Band, Special Guest Orchestra, Soundwaves, Stereo Boulevard, Tonic Band, Trupa Friends, Trupa Feelings și Time Out.

Tragerea la sorti a decis astfel:

  • Săptămâna 1 – Stereo Bulevard & Special Guest Orchestra cu piesa SHE IS ON MY MIND (JP Cooper)
  • Săptămâna 2 – Heavy Rotation & TimeOut cu piesa SHAPE OF YOU (Ed Sheeran)
  • Săptămâna 3 – Tonic Band & Soundveawes cu piesa PROMISES (Calvin Harris feat. Sam Smith)
  • Săptămâna 4 – No stress Band & Friends cu piesa GIRLS LIKE YOU (Maroon 5 feat. Cardi B)
  • Săptămâna 5 – Compania 7 & Feelings cu piesa BELIEVER (Imagine Dragons)

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.