Horoscop vineri 17 mai

Bucureşti FM îţi oferă predicţiile astrologice.

Horoscop 17 mai

BERBEC
Va fi o zi liniștită. Pe seară o să aveți de făcut un drum puțin mai lung pentru a rezolva ceva legat de locul de muncă. Chiar și așa, călătoria vă va face plăcere.

TAUR
O zi plină de emoții. Urmează să primiți un răspuns la o solicitare făcută în urmă cu ceva timp, dar veștile vor fi mai bune decât vă așteptați.

GEMENI
Faceți primul pas pentru ceva ce va aduce o schimbare în viața voastră. Este una bună, drept pentru care toată ziua o să fiți cu zâmbetul pe buze.

RAC
Aveți multe probleme de rezolvat și ar fi bine să vă organizați cât mai riguros ca să vă consumați energia util. Deși sunteți firi practice, încercați să nu refuzați ajutorul care vi se oferă.

LEU
Sunteți încrezători în forțele proprii și plini de energie. Astăzi puteți avea mari satisfacții pe plan intelectual și social, iar relațiile sentimentale decurg excelent.

FECIOARĂ
Ideile vă sunt apreciate mai mult ca niciodată de anturaj. Dacă sunteți invitați astăzi la o petrecere sau chiar o excursie nu ratați ocazia. Veți avea parte de momente minunate.

BALANȚĂ
Vă pregătiți pentru un moment important în viața voastră. Fie că e vorba despre serviciu sau familie, vă veți simți cu adevărat împliniți.

SCORPION
Lăsați orgoliul, pentru că doar așa o să puteți câștiga niște bani în plus. Altfel, șansa s-ar putea să vă scape printre degete.

SĂGETĂTOR
Toată ziua semnați acte, faceți planuri și liste de achiziții. La sfârșitul programului veți fi epuizați, dar mândri că ați reușit să realizați  multe într-o singură zi.

CAPRICORN
Aveți parte de o sclipire de moment care vă va aduce pe drumul cel bun. Visați cu ochii deschiși la ceva, iar ceea ce puneți în aplicare acum vă va aduce mai aproape de țelul vostru.

VĂRSĂTOR
A venit ziua în care scăpați de o mulțime de griji. Se rezolvă mai multe lucruri care v-au ținut pe jar câteva săptămâni, chiar luni.

PEȘTI
Ziua vine cu condiții favorabile pentru o comunicare activă și un stil de viață alert. Sunteți optimiști și vă simțiți inspirați.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.