Se anunță meciuri surprinzătoare în Campionatul de Tenis de Masă Sports Events!

În această seară, începând cu ora 19:30, la Club IDM se desfășoară meciurile celei de-a treia etape din faza a doua a Campionatului Corporate de Tenis de Masă Sports Events.

În grupa ELITE, MICROSOFT ROMÂNIA 1 întâlnesc pe ADOBE ROMÂNIA 1, o echipă cu renume, fiind căștigătorii ediției din toamnă, dar asta nu înseamnă că nu vor face tot posibilul să câștige.

ING BANK, deși o echipă debutantă, s-a descurcat foarte bine până acum și în această seară vor juca împotriva echipei SAP ROMÂNIA, ambele echipe fiind puternice, nu putem da niciun pronostic în ceea ce privește câștigătoarea meciului.

La masa alăturată se întâlnesc două echipe foarte pasionate și dornice de câștig, așa că vom asista la un meci incredibil între FARMEXIM PHOENIX COMPANY și TELEKOM ROMÂNIA.

Nici APA NOVA VEOLIA nu vor avea o seară ușoară deoarece ADP, pe lângă jucătorii talentați, mai au și o galerie frumoasă formata tot de ei, iar asta dă dovadă de o echipa foarte unită.

În grupa FINEST, MICROSOFT ROMÂNIA 2 își doresc foarte mult să obțină o victorie și vor încerca astăzi contra echipei GENPACT ROMÂNIA. Rămâne de văzut dacă vor reuși sau dacă GENPACT îi va depăși tehnic.

Fruntașii clasamentului actual, HP INC, vor încerca să-și continue seria de victorii și împotriva lui NTT DATA, însă nu va fi ușor deoarece și ei luptă pentru un loc pe podium.

ADOBE ROMÂNIA 2 au reușit în prima fază a competiției să obțină o victorie împotriva echipei WIPRO 2, iar în această seară se vor lupta cu colegii de la WIPRO ROMÂNIA 1.

Și HPE sunt nemulțumiți de locul al șaselea în clasamentul actual, așa că vor da tot ce pot împotriva echipei WIPRO ROMÂNIA 2.

Rămâneți conectați online pe București FM pentru a afla rezultatele tuturor meciurilor programate în această etapă.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.