Mihaela Buzărnescu trece de Jelena Ostapenko şi este în turul doi la Roma

Miki Buzărnescu reuşeşte să facă un rezultat mare în faţa cîştigătoarei de acum doi ani a turneului de la Roland Garros. A doua rachetă a României o învinge pe Jelena Ostapenko cu 6-2, 5-4 abandon.
Primul set a fost unul perfect pentru Buzărnescu. Jucătoarea noastră a început foarte sigură pe ea şi a etalat un tenis aproape de cel care o aducea anul trecut în top 20. Miki se distanţează foarte repede la 4-0, în timp ce adversara sa nu reuşeşte aproape nimic pe teren. Sportivei din România îi merg toate loviturile şi o pedepseşte pe Ostapenko cu un sec 6-2.

Setul doi este total diferit faţă de primul. Letonianca începe să ţină mai mult mingia în teren, returul şi serviciul încep să funcţioneze, precum şi loviturile în lung de linie. Ostapenko începe să găsească soluţii împotriva unei jucătoare de mâna stângă precum Buzărnescu şi reuşeşte să menţină echilibrul până la 3-3şi 4-4.
La scorul de 5-4 şi o-15 pe serviciul letoniencei, meciul se încheie în favoarea lui Buzărnescu, prin abandonul Jelenei Ostapenko.

În urma acestui rezultat, Mihaela Buzărnescu se califică în turul secund al turneului de la Roma, unde o va întâlni pe nemţoaica Julia Goerges.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.