Finalul etapei a 10 – a la Fotbal Sports Events!

Aseară s-au disputat meciurile etapei a 10 – a din cadrul Campionatului Corporate de Fotbal Sports Events.

În Liga 1, Microsoft înregistrează prima înfrângere după 2 etape victorioase. Aceasta vine împotriva puternicei echipe HP Inc. 2 România cu scorul de 4-3.

Adobe egalează la puncte UPC 1 România după victoria obținută cu 9-7 în meciul direct, lupta pentru supraviețuire ascuțindu-se și mai mult.

DXC Technology face o nouă partidă foarte bună și învinge cu 5-1 pe HP Inc. 1, care a simțit din plin eliminările din etapa trecută lăsate bineînțeles și cu suspendări. Astfel, primii par cel mai probabil ocupanți al locului 3, cel puțin până în momentul de față.

Apa Nova câștigă 3 puncte fără joc în urma disputei cu ING Bank, echipa care nu a putut alinia o formație completă la ora de start.

În Liga 2, Blue Point reușește o altă victorie la scor, îmbunătățindu-și și mai mult golaverajul. A fost 11-4 aseară împotriva Menatwork.

Liderul nu se împiedică nici el, luându-și revanșa în fața celor de la Gameloft. Scorul după 40 de minute a fost 4-2 pentru Intersport.

Nici NTT Data nu are probleme în a-și aconta cele 3 puncte puse în joc din disputa cu UPC 2 România. Ionuț Istrate reușește 4 goluri în victoria echipei sale cu 8-5.

Singura echipă învinsă din primele 4 clasate a fost Euler Hermes, care se împiedică de Radio România, pierzând cu 4-2. Este totuși greu de crezut că lucrurile se vor schimba în clasament în urma acestui rezultat, distanța dintre cele 2 echipe fiind acum de 9 puncte.

Această prezentare necesită JavaScript.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.