AVA: ”Poți cânta despre dragoste în toate modurile ei”

Cu multă voie bună, așa cum trebuie să fie orice început de săptămână, AVA a dat “Bună dimineața, București!”, alături de Răzvan Petre și Marius Stoica, aducând noul single, cântat în premieră la București Fm: “Am vorbit cu inima”.

“Am făcut control și mi s-a recomandat de către medic să vorbesc cu inima”, a glumit AVA. “Când cânt de dragoste e și de bine și de rău. Eu cred că poți cânta despre dragoste în toate modurile ei. Inima îmi spune să fac ce vreau eu. Să nu am nicio reținere. Eu nu gândesc cu rațiunea. Mai greșesc, dar îmi place și greșeala pe care o fac. Mi-o asum, că e constructivă. Nu e nimic nerezolvabil.”

Dacă vrei să afli de cine îi este dor Avei, de când cantă, cum e programul ei de studio, care este piesa cu care a învățat să cânte, vezi VIDEO

Ava a recunoscut că deși scrie de mult nu a avut curajul să se lanseze pe cont propriu. ”Poate că nu a fost momentul. La piesa asta nu am scris versurile, sunt preluate de la Florin Ilișoi. Mi le-a recomandat o prietenă, le-am preluat.”

Artista își dorește ca în 2019 să facă tot ceea ce nu a făcut anii trecuți. ”O să lansez un album, aș vrea ca în vară să fie lansarea.” 

Deși nu îi place să vorbească despre asta, AVA este o cântăreață cu experiență. ”Am cântat cu aproape toți artiștii de la noi și mă bucur foarte tare. Am învățat atât de multe de la fiecare. Cu Loredana am cântat pe scena Sălii Palatului când aveam 19 ani.”  

Vezi aici arhiva emisiunii ”Bună dimineața, București!”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.