Termen de o lună pentru finalizarea lucrărilor la podul peste Argeș

Foto: Radu Șofran

Ministrul Transporturilor a verificat astăzi stadiul lucrărilor de refacere a carosabilului pe podul peste Argeș de pe A1.

Răzvan Cuc a spus că dacă într-o lună nu va fi deschisă circulația, va rezilia contractul cu firma cotractoare și îl va destitui  pe directorul general al regionalei București.

foto: Radu Șofran

‘Astăzi am fost la podul de peste râul Argeş, de la kilometru 36 al autostrăzii A1 Bucureşti – Piteşti pentru a verifica stadiul lucrărilor de refacere a părţii carosabile. Sunt dezamăgit de stadiul lucrărilor. Din această cauză am convocat, astăzi, Comisia care se ocupă de acest obiectiv şi le-am solicitat ca lucrările să fie finalizate în termen de maxim 30 de zile. Trebuie ca toată lumea să conştientizeze că lucrările de infrastructură nu ţin cont de zilele săptămânii. Dacă dânşii nu au înţeles că românii nu mai răbdare cu finalizarea lucrărilor de infrastructură, mai bine se duc acasă şi lasă locul oamenilor competenţi! În situaţia în care această lucrare nu se finalizează în termenul pe care l-am solicitat, fiecare dintre cei implicaţi vor suporta consecinţele!’, a afirmat Răzvan Cuc.

 

foto: Radu Șofran

Cu această ocazie, ministrul Transporturilor a declarat că în acest an vor începe lucrările de lărgire la patru benzi pe întreaga centură a Capitalei și că până la finalul acestui an vom circula cu metroul pe magistrala 5 Drumul Taberei – Eroilor.

 

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.