Horoscop luni 13 mai

Bucureşti FM îţi oferă predicţiile astrologice.

Horoscop 13 mai

BERBEC
Ziua poate aduce schimbări benefice pentru voi, dar doar dacă sunteți atenți la tot ceea ce se întâmplă în  jur și acționați rapid.  De  data asta norocul vi-l faceți singuri.

TAUR
Un mic detaliu pe care nu îl considerați important vă pune pe jar și vă acaparează toată atenția. E ca o ghicitoare în spatele căreia se află premiul mult visat .

GEMENI
Sunteți foarte eficienți. Astăzi o să reușiți să duceți la bun sfârșit ceva la care lucrați de multă vreme. Este o mare realizare pentru voi și merită să fie sărbătorită.

RAC
Vreți neapărat să faceți ceva pentru o persoană dragă. Depuneți mult efort pentru a pune la cale o surpriză, iar efectul va fi unul pe măsură.

LEU
Aveți multă energie și nici voi nu știți de unde. Optimismul vă ajută și în viața de familie.

FECIOARĂ
Se pot clarifica anumite situații care v-au dat de gândit, cum ar fi cele legate de acte, de administrarea unor bunuri ale familiei sau de un cadou promis pe care l-ați tot așteptat.

BALANȚĂ
Vă bucurați din plin de relația cu persoana iubită. Vă simțiți apreciați și iubiți, iar ziua s-ar putea încheia cu o cină romantică.

SCORPION
Sunt zile ideale pentru a comunica. Nu vă opriți din pălăvrăgit cu prietenii și să vă distrați tot timpul, însă e nevoie să vă ocupați și de treburi importante. Dacă vă urmați intuiția, nu aveți cum să greșiți.

SĂGETĂTOR
Sunteți plini de energie și faceți față cu ușurință tuturor provocărilor. Sunteți mai curajoși și depindeți mai puțin de dorințele și afirmațiile celorlalți, motiv pentru care sunt șanse mari ca orice vă propuneți să se finalizeze în favoarea voastră.

CAPRICORN
Câștigați respectul unor oameni, pentru că le săriți în ajutor atunci când nu se așteptau. Astfel de persoane vă redau încrederea în cei din jur și simțiți că oricine are și o latură bună, chiar dacă e bine ascunsă.

VĂRSĂTOR
Chiar dacă nu e deloc specific vouă, dați dovadă de prudența în ceea ce privește cheltuielile. Sunteți foarte atenți pe ce dați banii și nu faceți investiții pe termen lung de care nu sunteți foarte siguri.

PEȘTI
Vă pregătiți cu emoție pentru un eveniment important ce va avea loc în sânul familiei. O gândire pozitivă aduce mereu rezultate pozitive.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.