In weekend, corporatistii concureaza la Campionatul  de Karting Sports Events!

In acest weekend se desfasoara editia de primavara a Campionatului Corporate de Karting Sports Events.

Echipele corporatiste se vor intrece pe pista de la AMCKart din Pipera – Tunari, sambata incepand cu ora 8:00 la anduranta pe echipe si duminica la proba individuala.

Sambata, echipele vor fi aliniate la start in doua serii configurate in urma tragerilor la sorti, dupa cum urmeaza:

Seria I – ora 8:00: UPC ROMANIA 1, HP INC ROMANIA 3, HP INC ROMANIA 2, NTT DATA, SAP ROMANIA si WIPRO ROMANIA 2.

Seria II – ora 10:30: ADOBE ROMANIA, WIPRO ROMANIA 1, HP INC ROMANIA 4, APA NOVA VEOLIA, UPC ROMANIA 2 si HP INC ROMANIA 1.

Cele doua serii se vor intrece separat in competitia de anduranta, urmand ca primele 3 echipe clasate sa se califice in Finala pregatita de Sports Events pentru aceasta editie.

Finala va stabili si podiumul campionatului, astfel vom afla echipele clasate pe locurile 1, 2 si 3, dar si „Cel mai bun pilot” al editiei de primavara.

Ziua de duminica este rezervata probei individuale desfasurata in sistem grupe, urmand ca finala sa stabileasca podiumul celor clasati pe primele 3 pozitii in clasament.

Se anunta o competitie plina de adrenalina, la care spiritul de echipa si fair play-ul vor domina pe pista de la AMCKart!

Ramaneti conectati online cu Bucuresti FM pentru a afla deznodamantul celor doua probe propuse de Sports Events pentru aceasta editie!  

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.