Horoscop de weekend, 11 – 12 mai

București FM îți oferă predicțiile astrologice.

Horoscop de weekend, 11 – 12 mai

BERBEC
Aveți un simț al umorului foarte dezvoltat și veți fi omul de bază pentru toți. Oricât de greu ar fi ceea ce au de făcut, li se va părea mult mai lejer dacă veți fi în preajma lor.

TAUR
Zilele acestea veți sta mai mult cu familia sau cu prietenii foarte apropiați. Asta se întâmplă datorită unui eveniment foarte important pentru voi. Sâmbătă seară veți avea parte de o surpriză.

GEMENI
După o săptămâna de muncă, acum vreți să vă odihniți, însă planurile vă sunt date peste cap de prieteni care vor să iasă cu voi în oraș și să vizitați locuri de care ați cam uitat.

RAC
Lăsați grijile în weekend-ul acesta și faceți numai ceea ce vă face plăcere. În ultima vreme v-ați ocupat doar de muncă și prieteni și nevoile voastre le-ați lăsat pe ultimul loc. Realizați că voi sunteți cei mai importanți și trebuie să luați asta în serios.

LEU
Se apropie termenul limită pentru ceva și intrați în criză de timp. Trebuie să învățați o lecție foarte importantă din ceea ce se întâmplă acum.

FECIOARĂ
Veți fi văzuți că un mic lider în aceste zile și o să fiți puși să le explicați tot ceea ce îi interesează. Pe de-o parte vă simțiți bine și importanți, însă unele întrebări vă pun în dificultate și nu prea faceți față.

BALANȚĂ
Succesul va apărea în viață voastră mai repede decât credeți, chiar dacă acum nu considerați asta. Concentrați-vă pentru că la momentul respectiv să nu pierdeți din vedere.

SCORPION
Este un moment prielnic schimbărilor. Aveți încredere în propria persoană, îndrăzniți să visați pentru că vă pregătiți de o perioadă extrem de interesantă în care orice este posibil pentru voi.

SĂGETĂTOR
După câteva săptămâni aglomerate, acest weekend se anunță a fi unul liniștit și lipsit de evenimente majore. Va fi o pauză binevenită.

CAPRICORN
Relația cu persoana iubită se schimbă în bine pe zi ce trece. Respectul și încrederea reciprocă se amplifică, iar declarațiile și promisiunile de iubire sunt la ordinea zilei.

VĂRSĂTOR
Vă veți simți extraordinar în compania prietenilor în acest weekend. Fie că ieșiți în oraș, fie că petreceți o seară liniștită, compania lor este tot ce aveți nevoie ca să vă încărcați bateriile pentru o nouă săptămână.

PEȘTI
Profitați de aceste zile libere și distrați-vă mai mult. Ieșiți cu prietenii, mergeți la cumpărături sau pur și simplu îi chemați pe toți și stați de vorbă. Astfel o să scapaţi și de starea proastă din această săptămână.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.