Voltaj a dat startul ”Undercover – Bătălia trupelor!”

Sursa foto: Silviu Barbu

8 mai 2019, ora 19:00: pe locuri, fiți gata, muzică! București FM a dat startul oficial al celui mai inedit concurs destinat trupelor de cover: ”Undercover- Bătălia trupelor!”.

Sursa foto: Silviu Barbu

Din data de 15 mai până pe 19 iunie, în fiecare seară de miercuri, de la ora 19:00, la București Mall Vitan, 10 trupe se vor lupta pentru supremație, iar voturile vor aparține publicului!

Fanii și ascultătorii BeFM (98.3 FM) pot intra pe Instagram-ul București FM pentru a vota trupa favorită pe care o și pot susține live în București Mall! Două trupe vor merge în finala de pe 19 iunie, unde Călin Goia și Cornel Ilie le vor puncta prestația.

”UNDERCOVER – Bătălia trupelor” a debutat aseară cu tragerea la sorți și cu un concert VOLTAJ. Cele 10 trupe au aflat ordinea de intrare în concurs și piesele cu care vor încerca să cucerească publicul. Miza? Trupa câștigătoare va intra în playlist-ul 98,3 – București FM! Dar, până atunci, toate cele 10 trupe din concurs se vor auzi în fiecare joi dimineață în cadrul Matinalului “Bună dimineața, București!” cu Răzvan Petre și Marius Stoica, întrucât momentul live de la Mall va fi redifuzat începând cu ora 9:30.

Cele 10 trupe înscrise în concurs sunt: Compania 7, Heavy Rotation, No Stress Band, Special Guest Orchestra, Soundwaves, Stereo Boulevard, Tonic Band, Trupa Friends, Trupa Feelings și Time Out.

Tragerea la sorți a decis astfel:

Sursa foto: Silviu Barbu
  • Săptămâna 1 – Stereo Bulevard & Special Guest Orchestra cu piesa SHE IS ON MY MIND (JP Cooper)
  • Săptămâna 2 – Heavy Rotation & TimeOut cu piesa SHAPE OF YOU (Ed Sheeran)
  • Săptămâna 3 – Tonic Band & Soundveawes cu piesa PROMISES (Calvin Harris feat. Sam Smith)
  • Săptămâna 4 – No stress Band & Friends cu piesa GIRLS LIKE YOU (Maroon 5 feat. Cardi B)
  • Săptămâna 5 – Compania 7 & Feelings cu piesa BELIEVER (Imagine Dragons)

Momentul a fost urmat de un mega concert VOLTAJ. Zeci de fani ai trupei, dar și cei care se aflau în București Mall Vitan, au cântat și au dansat pe piesele celor de la Voltaj. Călin Goia a urcat pe scenă după ce, alături de Cornel Ilie, a extras piesele și a punctat care sunt criteriile care pot ajuta trupele să câștige inimile publicului.

Dacă vrei să vezi momentul, urmărește VIDEO!

Din concertul susținut de Voltaj nu au lipsit piese celebre precum ”20” și ”De la capăt”. Călin a spus că piesa „De la capăt” aduce un mesaj care este aferent campaniei lansate de trupă și care susține copiii rămași singuri acasă, fără părinți.

Răzvan Petre și Marius Stoica, gazdele evenimentului de aseară dar și ale tuturor edițiilor competiției, au dezvăluit alături de Călin că una dintre probele din finala din 19 iunie va provoca trupele finaliste să cânte o piesa Voltaj și una Vunk.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.