Loredana Popasav, Mind Coach: ”Nu ne lipsește nimic. Noi suntem capabili să schimbăm lumea”

Invitata lui Răzvan Petre în studioul matinalului București Fm, Loredana Popasav, este antrenor pentru mintea umană, cu background în media și publicitate de 20 de ani. Deși de 7 ani trăiește în Praga, Bucureștiul rămâne ”acasă” pentru ea. Astfel, Mind Coach-ul a revenit și nu fără bagaj. Ea a adus o conferință de succes în Polonia, unde o organizează deja de 3 ani: ”Understanding Human Mind”.

Motivul pentru care Loredana Popasav a creat acest eveniment are la bază dorința sa ca oamenii să dețină înțelegerea. “Este mai simplu să operezi când știi cum funcționează ceva. Orice lucru despre care ai înțeles cum funcționeaza îl manevrezi cu ușurință”.

Dacă vrei să afli detalii despre Conferință, care sunt temele abordate, de ce a ales Loredana să organizeze conferința și în România, ce vor învăța participanții, vezi VIDEO

”Am bătut lumea în lung și în lat ca să învăț despre felul în care funcționează mintea. În România lipsește această înțelegere. Viața nu trebuie să fie atât de stresantă. La conferință învățăm că suntem oameni, dar înțelegerea principală este că înțelegerea vine din interiorul nostru. Automotivarea este înnăscută.”

Loredana Popasav consider ca oamenii nu sunt stricați ori defecți. ”Nu ne lipsește nimic. Noi suntem capabili să schimbăm lumea.”

Conferința ”Understanding Human Mind” va avea loc în perioada 12-13 iunie 2019, la Hotel Hilton.

Vezi aici arhiva emisiunii ”Bună dimineața, București!”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.