Călin Goia: ”Priviți cu încredere în ziua de mâine și cu zâmbetul pe față!”

Călin Goia a dat ”Bună dimineața, București!” în calitate de parte a proiectului BFm, respectiv inedita luptă muzicală între banduri de cover: ”Undercover – Bătălia trupelor”. Concursul începe pe 8 mai, prin tragerea la sorți a ordinii de intrare în concurs și a pieselor, dar și cu un super concert VOLTAJ. Iar până pe 19 iunie, Călin Goia și Cornel Ilie vor fi ”urechile” de specialitate, în timp ce votul va aparține inimii publicului.

Emoțiile sunt la cote maxime atât pentru cele 10 trupe intrate în concurs, dar și pentru Călin. Deși cu aproximativ 30 de ani de carieră la activ, solistul Voltaj recunoaște că încă mai are emoții. “La unele concerte încă mai am emoții. Nu există o regulă. Poți avea emoții mai mari la un concert cu 500 de oameni decât la unul cu 5.000. Pe 7 noiembrie vom avea un concert aniversar, «Ca la 20 de ani», și vom lansa și un album cu ocazia asta. Sunt piese care nu au apărut pe niciun album. Pe lângă aceste piese, lansate din 2015 încoace, vor mai fi și altele noi.”

Cât despre succesul pe care îl mai au trupele în industria muzicală din prezent, Călin spune: ”Noi, având două școli în București și în Cluj, ne întâlnim cu niște copii talentați și ne trezim că formăm trupe și apoi ne dăm seama că e greu să pătrundă în piață. Mulți instrumentiști buni o iau pe drumul cover-urilor și în timp se mulțumesc cu bunăstarea asta financiară și nu mai caută creativitatea. La noi la școală îi batem la cap zi de zi să facă ceva, să muncească mult. Cred totuși că se va ieși din impasul ăsta. Nu cred că muzica de genul ăsta va dispărea. Oamenii iubesc instrumentele.”

Dacă vrei să afli de ce crede Călin că trupele de cover au mai mult succes, dacă Voltaj a cântat vreodată piesele altora, care sunt trupele înscrise în concursul BFm, care e rolul lui Călin Goia în concursul BFm, vezi VIDEO

Despre ”Undercover – Bătălia trupelor”, Călin spune: ”Piesele alese sunt foarte provocatoare pentru trupele din concurs. Poate în finală îi provocăm și le dăm ceva cu care să îi scoatem din zona de confort.”

Solistul Voltaj vrea ca oamenii sa înțeleagă faptul ca ”în spate a ceea ce văd e foarte multă muncă. Trebuie să repeți mult alături de colegii tăi pentru a nu suna dezlânat.”

La final, Călin a reiterat mesajul trupei Voltaj: ”Priviți cu încredere în ziua de mâine și cu zâmbetul pe față!”

Vezi aici arhiva emisiunii ”Bună dimineața, București!”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.