Simona Halep trece de Konta şi merge în turul 3 la Madrid

Numărul trei mondial reuşeşte să acceadă în turul trei al turneului de la Madrid. Eleva lui Daniel Dobre face un meci bun, de mare luptă mai ales în primul set şi reuşeşte să o învingă în două seturi 7-5, 6-1 pe Johanna Konta.

Primul set a fost unul dificil pentru Simona. După un debut dificil, în care Konta s-a distanţat la 4-2, jucătoarea noastră şi-a resetat jocul, a fost mai exactă în lovituri şi a restabilit destul se repede egalitatea la 4. În continuare s-a mers cap la cap până la 5-5 şi apoi s-a ajuns la 6-5 pentru Simona.
Englezoaica a avut 40-0 pe propriul serviciu , dar Simona a avut tăria să revină şi-şi treacă în cont break-ul după aproape 10 minute de mare luptă în teren.
Sportiva din Constanţa câştigă astfel primul set după o oră de joc cu 7-5.

Manşa secundă începe mult mai bine pentru sportiva din România, care îşi menţine nivelul ridicat al jocului şi se distenţează destul de repede la 3-0. Konta începe să resimtă efortul depus în primul set şi nu mai poate face faţă jocului în forţă şi precis al jucătoarei noastre. Spectacolul din teren este în favoarea Simonei, care doreşte parcă să termine cât mai repede ostilităţile cu Johanna Konta, şi îşi trece în cont şi setul doi cu 6-1.

În turul trei al turneului de la Madrid, Simona Halep o va întâlni pe Viktoria Kuzmova din Slovacia, care a trecut în două seturi de Carla Suarez Navaro.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.