Horoscop miercuri 8 mai

Bucureşti FM îţi oferă predicţiile astrologice.

Horoscop 8 mai

BERBEC
Aveți o ambiție cum rar se întâlnește. V-a intrat ceva în cap și nu vă lăsați până când nu vă duceți la capăt ideea. Totuși, nu v-ar strica mai multă odihnă.

TAUR
Prietenii înseamnă mult pentru voi în această perioadă. Apreciați stabilitatea pe care ei o oferă și vreți să le arătați cât de mult înseamnă pentru voi.

GEMENI
Jucați un rol important în alegerile unei persoane dragi. Vă face plăcere să ajutați, dar ar fi bine să înțelegeți că ceea ce e potrivit pentru voi nu înseamnă că este potrivit și pentru alții.

RAC
Vă puneți toate speranțele într-o persoană care, deși mai are multe de învățat, promite mult. Sunteți dispuși să vă ocupați de pregătirea aceste persoane și să o pregătiți pentru ce urmează.

LEU
Scenariul pentru ceea ce urmează să se întâmple nu vă este pe plac și vreți să faceți câteva modificări. Vor fi discuții aprinse, dar șansele sunt de partea voastră.

FECIOARĂ
Este momentul să aveți mai multă încredere în voi. Oricât de pregătiți sunteți din punct de vedere profesional, dacă nu demonstrați că sunteți stăpâni pe situație, proiectele voastre s-ar putea să nu aibă rezultatul dorit.

BALANȚĂ
Sunteți extraordinar de sociabili și vă înțelegeți bine cu toți cei din jur. Dacă aveți de transmis anumite mesaje, acum este momentul pentru că toți vor înțelege ce doriți.

SCORPION
O zi perfectă pentru a face câteva schimbări prin casă sau la birou. Aveți chef să faceți curat și ar fi bine să profitați de această stare pentru că nu vi se întâmplă prea des.

SĂGETĂTOR
Primiți o veste extraordinar de bună în legătură cu un proiect personal. Nu vă așteptați să vină atât de repede, însă acum știți ceea ce trebuie să faceți în continuare.

CAPRICORN
Lucrurile nu se desfășoară pe placul vostru, dar acest lucru nu vă demoralizează. Ba chiar vă ambiționează și nu vă lăsați până nu obțineți rezultatul dorit.

VĂRSĂTOR
O zi foarte agitată la locul de muncă, așa că nu vă așteptați la prea multe pauze. Abia pe seară o să vă puteți relaxa în compania unor persoane dragi.

PEȘTI
Primiți noi responsabilități, dar aveți grijă cum reacționați. Păstrați-vă calmul și o să vedeți că totul o să fie bine.

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.