Să respirăm prin culoare!

Sursa foto: Asociatia Romana de Educatie în Alergii/Facebook

Printr-o expoziție de pictură manifest, care va cuprinde lucrările unor copii și tineri extrem de talentați, Asociația Română de Educație în Alergii dorește să atragă atenția asupra acelei maladii respiratorii, care este întâlnită cel mai frecvent în copilărie. Aceasta afectează, la nivel mondial, și un segment important din rândul adulților.

Sursa foto: Asociatia Romana de Educatie în Alergii

Vernisajul expoziției va fi organizat în data de 7 mai, cu ocazia Zilei Mondiale a Astmului,  începând cu ora 17:00, iar tablourile vor fi expuse în foaierul Teatrului de Comedie București în perioada 7 – 12 mai.

Persoanele interesate de achiziționarea lor pot trimite, începând cu data de 23 aprilie și până în date de 11 mai, un e-mail către adresa contact@educatie-alergii.ro cu numele tabloului ales și valoarea licitată. Tablourile licitate pot fi ridicate în ultima zi a expoziției.

Fondurile strânse vor fi folosite pentru achiziționarea unor dispozitive care facilitează administrarea medicației inhalatorii folosită în tratamentul astmului, dispozitive care vor fi donate către Secția I Pediatrie INSMC Alessandrescu Rusescu.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.