Perechea Mihaela Buzărnescu-Irina Bara se califică în turul doi la Madrid

Mihaela Buzărnescu şi Irina Bara, reuşesc să treacă de primul tur în turneul de dublu de la Madrid.

Româncele au au revenit după ce au fost conduse cu un set şi au câştigat cu 3-6, 6-4, 10-5, partida cu ibericele Bolsova Zadoinov şi Parra Santojia.
Fetele noastre au jucat de la egal la egal cu adversarele în primul set doar până la 2-2. Apoi echilibrul s-a frânt în favoarea perechii spaniole, care a returnat mai bine şi a fructificat aproape toate ocaziile ivite la fileu.

Setul doi a fost unul mult mai echilibrat. Buzărnescu şi Bara s-au completat mult mai bine pe teren, au reuşit câteva puncte în momente importante şi-au recapătat încrederea şi au pus stănire pe joc. Cele două românce s-au mobilizat foarte bine şi s-au susţinut reciproc atât la fileu, cât şi în schimburile de pe fundul terenului. Jocul mult mai sigur şi precis le-a adus câştig de cauză Mihaelei şi Irinei, care şi-au adjudecat meritat a doua manşă cu 6-4 şi au trimis meciul în decisiv, adică în super tie-breack.

Aflate pe val după câştigarea setului doi, Buzărnescu şi Bara fac legea pe teren, sunt sigure la fileu şi la serviciu şi câştigă meciul în prelungiri cu 10-5.
În turul următor al turneului de dublu de la Madrid, Mihaela Buzărnescu şi Irina Bara le vor întâlni pe Elise Mertens şi Aryna Sabalenka.
Tot azi, dar la simplu în turul doi, Buzărnescu a pierdut în faţa letonei Anastasija Sevastova.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.