Horoscop luni 6 mai

Bucureşti FM îţi oferă predicţiile astrologice.

Horoscop 6 mai

BERBEC
Veți fi motorul unui proiect important la care vor adera și alții cu mult entuziasm. Totul depinde de cum luați startul, de aceea trebuie să fiți convingători.

TAUR
Viața sentimentală este pe primul loc astăzi și căutați o modalitate să vă faceți partenerul de viață să se simtă iubit și apreciat.

GEMENI
Încep să apăra rezultatele a ceea ce ați făcut la început de an. Este un motiv bun pentru a ieși în oraș să sărbătoriți cu prietenii.

RAC
Primiți astăzi o lecție de viață. Important este să învățați ceea ce trebuie din asta și pe viitor să nu repetați greșeala.

LEU
Este momentl să le arătați celor din jur cât de mult apreciați eforturile pe care le depun pentru voi. Riscați să pierdeți oameni dragi din cauza atitudinii voastre reci.

FECIOARĂ
Dragostea pare să prindă contur. Dacă sunteţi implicaţi într-o relaţie, acceptaţi ceva important pentru voi şi partener. Iar dacă sunteţi singuri, apare cineva interesant la orizont.

BALANȚĂ
Aveţi o atitudine optimistă pentri că un priect drag începe să îşi arate rezultatele. Aveţi motive să sărbătoriţi.

SCORPION
Veţi avea parte de o mare supriză pe plan sentimental. Este vorba despre un eveniment pe care îl aşteptaţi de multă vreme.

SĂGETĂTOR
Timpul zboară mult prea repede și nu aveți timp să faceți tot ceea ce este pe listă. Aveți nevoie de ajutor, așa că nu ezitați să îl cereți.

CAPRICORN
Ați muncit destul de mult în ultima vreme și acum a venit timpul odihnei. Vă îndreptați atenția către un loc îndepărtat, posibil în afara țării.

VĂRSĂTOR
Vi se ivește o ocazie unică în viață și ar fi bine să profitați. Nu lăsați să treacă pe lângă voi șansa de a avansa în carieră și de a avea un viitor mult mai bun din punct de vedere financiar.

PEȘTI
Sunteți foarte fericiți încă de dimineață. Cineva de la locul de muncă vă așteaptă cu o veste extraordinară și simțiți că nimic nu poate să vă meargă rău.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.