Bucuresti: Averse cu caracter torențial, intensificări, cu aspect de vijelie ale vântului, descărcări electrice și grindina!

In cursul zilei de astăzi, Administrația Naționala de Meteorologie a emis o informare meteo pentru municipiul București, valabilă in perioada 05-08.05.2019.

Pentru acest intervalul de timp, au fost prognozate averse cu caracter torențial, intensificări de scurta durata ale vântului, cu aspect de vijelie, descărcări electrice și grindina.

Preventiv, ISU București a transmis populației ( prin intermediul panotajului outdoor și a paginii institutionale de Facebook) măsurile ce trebuie adoptate in cazul producerii manifestărilor meteo prognozate.

Mai multe informații despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență sau alte date utile despre manifestarea fenomenelor meteorologice periculoase pot fi obținute prin intermediul aplicației DSU, (care poate fi descărcată gratuit din Google Play Store și AppStore) și de pe platforma FII PREGATIThttps://fiipregatit.ro/

sursa foto ISUBIF

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.