Schimbări importante pentru Facebook, WhatsApp și Instagram

Se anunță schimbări importante pentru Facebook, WhatsApp și Instagram. Mark Zuckerberg, CEO-ul companiei ce deține cele trei mari platforme sociale, a anunțat noile caracteristici ale acestora.

Schimbările aplicațiilor sunt un răspuns adus criticilor referitoare la protejarea datelor. Zuckerberg recunoaște că Facebook nu are cea mai bună reputație atunci când vine vorba de confidențialitate.

Pentru Messenger, una dintre marile modificări ar fi ca mesajele vor fi criptate între utilizatori, fără ca Facebook să le mai vadă conținutul, iar platforma va fi complet contopită cu WhatsApp.

Instagram va avea opțiunea “număr privat de like-uri”, acestea putând fi ascunse și vizibile doar pentru proprietarul contului.

De asemenea, va fi lansat și în alte țări serviciul de plată securizat prin WhatsApp. Postările pe Instagram nu vor mai fi în mod obligatoriu poze sau videoclipuri, ci vor putea conține un text sau un desen.

Schimbarea albastrului clasic pentru Facebook va fi făcută mai întăi în SUA. Noul design n-a fost încă anunțat. Sistemul “Oculus Quest”, realitate virtuală fără fir va fi pus în vânzare în toată lumea la data de 21 mai.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.