Horoscop vineri 3 mai

Bucureşti FM îţi oferă predicţiile astrologice.

Horoscop 3 mai

BERBEC
Veți comunica mai mult cu cei din jur și asta vă face să ajungeți și mai populari. Tot astăzi o să terminați o sarcină foarte stresantă de la locul de muncă.

TAUR
Nu vă aruncați la investiții financiare în aceste zile oricât de tentante ar fi ofertele. Mai bine țineți banii acasă și analizați bine piața.

GEMENI
Astăzi o să aveți parte numai de reușite. O să vă simțiți plini de energie și o să le faceți ziua frumoasă și celor din jur. Vi se va demonstra că sunteți cei mai buni și că ideile voastre reprezintă soluția așteptată de șefi.

RAC
O dietă urmată de un cunoscut vă atrage atenția și vreți să puneți și voi în practică obiceiurile sale. Plecați direct la cumpărături cu o listă mare.

LEU
Jucați rolul de șef acasă, pentru că altfel partenerul de viață nu se pune pe treabă. Nu vă lasă inima să o faceți din prima, dar știți că nu aveți altă soluție.

FECIOARĂ
Încăpățânarea vă  face câteva probleme în relațiile personale. Nu este o rușine  să recunoașteți că ați greșit, așa că este indicat  să lăsați orgoliul şi să  cereți iertare.

BALANȚĂ
Prietenii vă cam reproșează că nu v-ați mai făcut apariția pe la reuniuni, așa că cel mai bine ar fi să lăsați problemele de la serviciu și să petreceți o seară liniștită în compania oamenilor care vă fac mereu să zâmbiți.

SCORPION
Vă simțiți foarte multumiți din punct de vedere sufletesc. Ați realizat ceva care vă oferă o liniște aparte.

SĂGETĂTOR
Aveți nevoie de puțin timp doar pentru voi, să vă relaxați și să vă încărcați bateriile. Este cazul să faceți asta înainte să vă epuizați.

CAPRICORN
Sunt mari șanse ca astăzi să primiți vestea pe care o așteptați de câteva luni. Va fi o zi extraordinară pentru voi și pentru familia voastră.

VĂRSĂTOR
Veți fi într-o stare excelentă încă de la primele ore ale zilei. Bucuria vine din partea persoanei iubite care vă face o surpriză.

PEȘTI
Zgomotul și agitația din jurul vostru vă împiedică să vă concentrați asupra a ceea ce faceți. Gasiti până la urmă un loc în care să vă desfășurați activitatea în liniște.

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.