Horoscop joi 2 mai

Bucureşti FM îţi oferă predicţiile astrologice.

Horoscop 2 mai

BERBEC
Astăzi ar fi indicat să luați legătura doar cu persoane dragi, alături de care vă place să petreceți timpul. Pe seară va trebui să faceți un drum în afara orașului sau la cineva care stă departe de voi.

TAUR
Aveți parte de o mare satisfacție după câteva zile în care nu v-ați putut relaxa. Câțiva prieteni vă propun o mică escapadă la munte și acceptați încântați.

GEMENI
Ziua de astăzi vă găsește în plin proces de dezvoltare personală. Sunteți dornici să cunoașteți oameni noi, să vă schimbați parcursul profesional și să adunați în jurul vostru acei oameni de la care aveți ceva de învățat.

RAC
Este o atmosferă ciudată în jurul vostru și nu reușiți să rezolvați neînțelegerile. Poate pentru astăzi cel mai bine ar fi să evitați persoanele conflictuale din viața voastră.

LEU
Mare atenție la promisiunile mărețe, mai ales cele care țin de bani. În acest caz ofertele primite astăzi chiar sunt prea frumoase să fie adevărate.

FECIOARĂ
Vă tentează ideea de a începe o afacere pornind de la un hobby mai vechi. Aveți șansa să obțineți un profit consistent.

BALANȚĂ
Creativitatea este la cote maxime și veți avea succes în tot ceea ce faceți astăzi. Totuși ar fi bine să nu neglijați odihna și relaxarea.

SCORPION
V-ați pus mari speranțe într-o activitate și vreți să o faceți ca la carte. Nu acceptați în echipa voastă pe nimeni care ar putea să vă tragă înapoi, chiar dacă riscați ca cineva să se supere pe voi.

SĂGETĂTOR
Sunteți mulțumiți de felul în care evoluează lucrurile și continuați pe drumul pe care ați început să mergeți. Ajutorul de care o să aveți parte o să vă surprindă.

CAPRICORN
Este o zi importantă pentru voi. Astăzi se vor clarifica mai multe aspecte în ceea ce privește cariera voastră, dar nu aveți motive de îngrijorare. Totul va ieși mult mai bine decât vă așteptați.

VĂRSĂTOR
Aveți planuri mari pentru astăzi. Câțiva prieteni au anunțat că vin în vizită, așa că pregătiți o seară specială pentru ei.

PEȘTI
Astăzi veți fi în centrul atenției fie printr-un proiect, fie printr-o schimbare de look șocantă. Indiferent de variantă toată lumea vrea să stea de vorba cu voi și să afle detaliile a tot ceea ce ați făcut.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.