Programul STB în perioada Sărbătorilor Pascale

Sursa foto: Olga Stancu

STB anunta ca în zilele de 26-29 aprilie şi 1 mai, mijloacele de transport ale Societăţii vor circula după un program corespunzător unei zile de week-end.

În ziua de 30 aprilie, liniile de transport public de suprafaţă vor funcţiona după un program corespunzător unei zile de sfârșit de săptămână.

De asemenea, cu ocazia desfăşurării Slujbei de Înviere la Biserica Sfânta Treime Ghencea de pe Str. Mihail Sebastian, în noaptea de 27/28 aprilie, între orele 19:00-04:00, traficul rutier va fi restricţionat total între Str. Novaci şi Calea 13 Septembrie.

Având în vedere aceste măsuri, Societatea de Transport Bucureşti va modifica circulaţia mijloacelor de transport din zonă astfel:

  • Linia 173 va funcţiona în ziua de 27 aprilie, începând cu ora 19:00 până la retragere, pe un traseu modificat în ambele sensuri de la intersecţia Calea 13 Septembrie/Str. Mihail Sebastian pe Calea 13 Septembrie, Şos. Progresului, Calea Rahovei, apoi traseul de bază.
  • Linia N120 va funcţiona în noaptea de 27/28 aprilie, între orele 00:00-04:00, pe un traseu modificat în ambele sensuri de la intersecţia Calea 13 Septembrie/Str. Mihail Sebastian pe Calea 13 Septembrie, Şos. Progresului, Calea Rahovei, Şos. Alexandriei, apoi traseul de bază.

De asemenea, în perioada 26-30 aprilie şi 1 mai, Centrele de Emitere şi Reîncărcare Carduri de transport vor funcţiona după un program corespunzător unei zile de week-end.

Vezi si Programul circulației trenurilor de metrou în perioada Sărbătorilor Pascale

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.