Horoscop vineri 26 aprilie

Bucureşti FM îţi oferă predicţiile astrologice.

Horoscop 26 aprilie

BERBEC
Proiectele pe care le-ați început vă cam dau bătăi de cap. Partenerii de afaceri dau dovadă de neseriozitate și vă vedeți nevoiți să vă descurcați singuri, dar cu răbdare și calm totul va ieși bine.

TAUR
Ziua o să vi se pară dificilă și ați vrea să fugiți de probleme, dar la amiază un cunoscut vă poate ajuta cu o idee genială, care o să vă ușureze muncă.

GEMENI
Timpul petrecut doar cu persoana iubită în ultima perioadă v-a făcut să vă apropiați din ce în ce mai mult. Acum, că niciodată, sunteți apropiați, aveți aceleași idealuri și munciți împreună să vă atingeți scopul.

RAC
Lăsați trecutul în urmă. Reușiți să treceți peste o chestiune care v-a ținut mult timp în loc. Sunteți foarte mândri de progresul făcut.

LEU
Vă concentrați asupra prietenilor. Mulți dintre ei v-au reproșat că în ultima vreme nu ați avut timp de ei și acum recuperați din datorie.

FECIOARĂ
Rezolvați niște chestiuni care vă dau bătăi de cap de ceva vreme. Sunteți puși pe fapte mari și o să finalizați o mulțime de treburi într-o singură zi.

BALANȚĂ
Avți ocazia sã primiți o lecție importantă. Fiți foarte atenți la discuțiile din jurul vostru.

SCORPION
Cineva încearcă să vă intre în grații, dar va fi o misiune dificilă, pentru că a greșit și nu sunteți genul de om care să uite repede. Va fi o adevărată provocare.

SĂGETĂTOR
Așteptați susținerea unor membri ai familiei, dar întârzie să apară. Deși vă deranjează, este o lecție bună, pentru că așa vă dați seama că nu ați abordat cum trebuie problema.

CAPRICORN
Nu vă implicați într-o activitate dacă nu sunteți siguri că o puteți duce până la sfârșit. Dacă vă apucați de ceva și apoi nu mai faceți, o să fiți catalogați drept neserioși.

VĂRSĂTOR
Aveți o atitudine foarte detașată față de o problemă de la locul de muncă. Colegii vor fi afectați, însă voi nu vă veți agita deloc. Sunteți convinși că este ceva trecător și chiar așa o să fie.

PEȘTI
Începe să vă placă o activitate pe care până acum o considerați puerilă. Vă relaxează foarte mult. Relația cu familia devine din ce în ce mai bună.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.