Horoscop joi 25 aprilie

Bucureşti FM îţi oferă predicţiile astrologice.

Horoscop 25 aprilie

BERBEC
Puneți suflet în tot ce faceți și sunteți hotărâți să terminați tot ce ați început. Astăzi sunt favorizate câștigurile financiare și puteți să vă afirmați în societate.

TAUR
Doriți să faceți o schimbare radicală în viața voastră și vă gândiți la o metodă originală. Organizați-vă cât mai eficient și profitați de acest moment favorabil.

GEMENI
Sunteți în formă și bine-dispuși, iar relațiile decurg fără probleme. Aveți mari șanse de reușită în toate activitățile legate de familie și serviciu.

RAC
Aveți succes în activitățile comerciale și sunt favorizate investițiile pentru cămin. Aveți idei originale, dar cei din jur s-ar putea să nu privească  situațiile la fel.

LEU
S-ar putea să plecați la drum pentru o problemă anunțată în ultimul moment. Cu toate că apar dificultăți, reușiți să vă descurcați foarte bine și să rezolvați tot spre mulțumirea șefilor.

FECIOARĂ
Ideile vă sunt apreciate mai mult ca niciodată de anturaj. Dacă sunteți invitați astăzi la o petrecere sau chiar o excursie nu ratați ocazia. Veți avea parte de momente minunate.

BALANȚĂ
Relațiile sentimentale ar putea avea de suferit în partea a doua a zilei.  Nu este cazul să vă îngrijorați pentru că o rudă o să vă ajute să treceți peste acest moment.

SCORPION
Va fi o zi de acțiune. Veți umbla mult prin oraș. Partea proastă este că o să fiți epuizați, dar cea bună este că o să rezolvați o mulțime de chestiuni birocratice pe care le-ați amânat multă vreme.

SĂGETĂTOR
Încep să apăra rezultatele a ceea ce ați făcut la început de an. Este un motiv bun pentru a ieși în oraș să sărbătoriți cu prietenii.

CAPRICORN
Faceți parte dintr-o echipă și trebuie să vă comportați ca atare. Împărtășiți cu ceilalți ideile și comunicați pentru că proiectul vostru să aibă numai de câștigat.

VĂRSĂTOR
După câteva zile de agitație, vreți doar să vă odihniți și să vă răsfățați cu ceva special alături de familie. Veți avea parte de momente speciale.

PEȘTI
O zi plină de emoții. Urmează să primiți un răspuns la o solicitare făcută în urmă cu ceva timp, dar veștile vor fi mai bune decât va așteptați.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.