Seredinschi: ”În această industrie trebuie să urmezi un plan”

Profa’ Dana Dorian, prezentă și ea în studioul ”Bună dimineața, București” realizat de Răzvan Petre, i-a analizat noua piesă a lui Seredinschi – ”Iartă-mă să te iert”. Artistul a stat puțin cu sufletul la gură, mai ales că nu se aștepta la surpriza pregătită de Răzvan Petre. „Profa” Dana nu doar că a ascultat atentă single-ul, dar a dansat pe ritmul ei. La final, Dana Dorian a spus: “Dacă ar fi singurul concurent la Cerbul de Aur, premiul 1 i l-aș da!”

Dacă vrei să afli cât de “pe bune” e concursul ”Cântă acum cu mine”, ce amintiri au depănat Seredinschi și Dana, vezi VIDEO

Seredinschi a spus că l-a tentat să meargă la Eurovision. ”Dar mi-am dat seama că nu e vorba despre asta. La un moment dat, când ajungi la un punct în cariera ta, îți dai seama că nu e vorba să te afirmi prin concursuri. Eu m-am lansat la Vocea României și din punctul acela mi-am dat seama că trebuie să fac muzică. Și una buna!”

Artistul recunoaște că a fost la ”Vocea României” întrucât scria piese, făcea producție muzicală și ”m-am gândit că trebuie să duc asta la următorul nivel. Trebuie să ai un plan pe care să îl urmezi. Nu te duci la un concurs decât dacă ai un plan. În această industrie trebuie să urmezi un plan.”

Vezi aici arhiva emisiunii ”Bună dimineața, București!”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.