Incep meciurile din faza a 2-a la Tenis de Masa Sports Events!

În această seară, începând cu ora 19:30, la Club IDM se desfășoară meciurile primei etape din faza a doua a Campionatului Corporate de Tenis de Masă Sports Events. Toate echipele au luptat si s-au calificat in cele doua categorii dupa cum urmeaza:

Grupa ELITE se deschide cu un meci surpriza intre ADOBE ROMANIA 1 – ING BANK si spunem surpriza deoarece este prima oara cand se intalnesc cele doua echipe in acest campionat. Alaturi se anunta un meci strans si spectaculos intre SAP ROMANIA si ADP.

Tot la ELITE s-au calificat si FARMEXIM PHOENIX COMPANY care vor juca impotriva lui MICROSOFT ROMANIA 1, o seara dificila si spectaculoasa pentru ultima echipa mentionata avand in vedere pornirea excelenta a lui FARMEXIM. La masa alaturata se vor duela APA NOVA VEOLIA si TELEKOM ROMANIA.

In grupa FINEST seara incepe cu un meci intre doua echipe ambitioase si talentate MICROSOFT ROMANIA 2 si NTT DATA, care ne promit meciuri demne de urmarit. Mai departe, doua echipe care odata au fost una, ajung astazi, alaturi de ceilalti adversari, sa lupte pentru un loc pe podium: HPE si HP INC ROMANIA.

Nici ultimele doua meciuri din grupa nu se lasa mai prejos si sigur vom vedea schimburi superbe de mingi atat intre ADOBE ROMANIA 2 – GENPACT ROMANIA cat si intre WIPRO ROMANIA 1 – WIPRO ROMANIA 2, care isi vor stabili suprematia inca din prima etapa a fazei a doua.

Rămâneți conectați online pe București FM pentru a afla rezultatele tuturor meciurilor programate în această etapă.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.