Horoscop miercuri 24 aprilie

Bucureşti FM îţi oferă predicţiile astrologice.

Horoscop 24 aprilie

BERBEC
Cu cât aveți parte de mai multă activitate fizică cu atât considerați că începeți să vă simțiți mai bine. Vă gândiți serios să începeți și o dietă ca să vă mențineți în formă. Nici un abonament la sală nu sună rau.

TAUR
Firi echilibrate de fel, astăzi ieșiți din zona de confort. Veți lua parte la activități la care nu v-ați fi gândit niciodată.

GEMENI
Scopul vostru este foarte clar și sunteți dispuși să munciți mult pentru a vă asigura că totul o să iasă așa cum vreți. Se anunță o zi cu multă treabă, dar și cu rezultate fructuoase.

RAC
Nu aveți starea necesară pentru a primi vizite, însă nici nu îi puteți refuza pe cei care vor să vină pe la voi. Vorbiți cu partenerul de viață și organizați-vă în așa fel încât să iasă bine.

LEU
Atât în viața profesională, cât și în cea personală, aveți nevoie de organizare și răbdare. Prima parte a zilei va fi puțin mai stresantă, însă restul va trece ușor. Dacă aveți grijă la detalii și la acuratețea datelor, ziua se anunță un succes.

FECIOARĂ
Prioritățile voastre sunt diferite față de cele ale apropiaților și este posibil să intrați în câteva discuții contradictorii, dacă nu îndreptați dialogul către un subiect de interes comun.

BALANȚĂ
Poate fi o zi cu o atmosferă complicată, mai greu de suportat. Comunicarea directă este cheia astăzi!

SCORPION
Faceți câteva schimbări în program, pentru că trebuie să ajungeți în câteva locuri pentru întâlniri care nu erau planificate. Sunteți puțin dați peste cap, dar nici nu puteți refuza.

SĂGETĂTOR
Astăzi o să aveți parte de o veste excelentă pe plan personal. Se va împlini ceva ce vă doreați de multă vreme.

CAPRICORN
Sunteți pregătiți să vă stabilizați situația financiară. Fie că puneți bazele unei afaceri sau vă renegociați contractul de muncă, urmează o perioadă importantă în acest plan.

VĂRSĂTOR
Generozitatea de care dați dovadă astăzi o să aibă urmări abia peste ceva timp. Va face plăcere să îi mulțumiți pe ceilalți, iar intențiile bune vă vor fi răsplătite.

PEȘTI
Sunteți de neclintit atunci când vine vorba despre convingerile și deciziile voastre. Acest lucru vă poate afecta astăzi, când este necesar să priviți lucrurile din mai multe unghiuri.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.