Elena Gheorghe: ”Bunica mea a insistat să arăt oamenilor cine sunt și de unde vin”

Nu puteam începe o nouă săptămână fără muzică bună și invitați speciali. În studioul Matinalului ”Bună dimineața, București!”, invitata lui Răzvan Petre a fost Elena Gheorghe.

După o pauză de trei ani, de când nu a mai ajuns la matinalul BeFM, Elena a venit cu multe proiecte: “Mă ocup de un eveniment foarte important pentru cariera mea: un concert la Sala Palatului pe 23 mai, care va avea loc de Ziua Machedonilor. Eu sunt pe jumătate armâncă. Îl pregătesc cu mare drag!”

Dacă vrei să afli ce pregătește pentru show, cine va fi scenă alături de ea, de ce recomandă publicului să vină cu încălțări comode la spectacolul ei, ce a însemnat Eurovisionul în cariera sa, vezi VIDEO.

Elena Gheorghe spune că unele piese vechi ale armânilor le știe de la dada, bunica ei: ”Ea mă învăța foarte multe cântece.”

Faptul că noul album și numele show-ului de la Sala Palatului poartă numele piesei ”Luna albă”, este explicat de artistă astfel: ”A avut un scucces neașteptat. Piesa mai are puțin și face 16 milioane, iar eu am lansat-o aproape de Revelion. Am pus numele acesta show-ului ca oamenii să înțeleagă că acesta este sound-ul show-ului.”

Artista crede că ”muzica armânească se va promova destul de mult și își va face loc în muzica de petrecere a românilor. Muzica e foarte optimistă și nu prea te lasă să stai jos. Bunica mea a insistat să arăt oamenilor cine sunt și de unde vin. Am mers pe acest gen muzical pentru că am vrut ca oamenii să știe de acest specatol și de noul album pe care îl voi lansa tot pe 23 mai, la Sala Palatului. Am decis să am o perioadă în care să promovez doar un stil muzical. Albumul se va numi Luna albă. 10 piese sunt gata. Încercăm să o facem și pe a 11- a.”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.