Horoscop luni 22 aprilie

Bucureşti FM îţi oferă predicţiile astrologice.

Horoscop 22 aprilie

BERBEC
Vreți să închideți un capitol din viața voastră. Vă asigurați că puneți totul la punct și puneți stop. Dați pagină și mergeți mai departe.

TAUR
Trebuie să analizați foarte bine lucrurile și informațiile pe care le primiți zilele acestea. Nu va grăbiți cu un răspuns, pentru că unii oameni sunt rău intenționați.

GEMENI
Aveți o pasiune și pentru a vă ocupa de aceasta sunteți dispuși să stați mai puțin cu familia. Aveți nevoie de o pauză de la tot și exact asta faceți.

RAC
Este vremea să petreceți. Primiți câteva vești excelente și luați imediat o șampanie pentru a sărbători. Nu o să vă opriți până seara, când veți fi epuizați.

LEU
Aveți de făcut câteva alegeri și trebuie să fiți atenți când le luați pentru că de acestea depinde ceea ce veți face în următoare luni. Este vorba de ceva ce ține de viața personală.

FECIOARĂ
Sunteți mult mai răbdători decât va sta în fire și reușiți să aplanați cu succes conflictele apărute în familie.

BALANȚĂ
Aveți parte de o zi perfectă pentru drumeții! Fie că e vorba doar de o escapadă de o zi sau de o călătorie mai lungă, vă veți întoarce cu bateriile încărcate.

SCORPION
O zi perfectă pentru a face câteva schimbări prin casă sau la birou. Aveți chef să faceți curat și ar fi bine să profitați de această stare pentru că nu vi se întâmplă prea des.

SĂGETĂTOR
Nativii din această zodie vor avea parte de o zi minunată. Familia vă aduce multă bucurie astăzi. Este posibil să primiți o veste bună pe care o așteptați de multă vreme.

CAPRICORN
Trebuie neapărat să fiți mai puternici în fața cerințelor celorlalți și să nu cedați șantajului sentimental. Cineva încearcă să vă aducă într-un anumit punct în care nu vreți să ajungeți.

VĂRSĂTOR
Romantismul partenerului de viață vă pune pe gânduri. Nu este ceva specific lui și aveți impresia că a făcut ceva rău. Fiți mai deschiși și gândiți-vă că poate doar simte nevoia să își arate sentimentele.

PEȘTI
Este o zi bună pentru noi perspective. Nu refuzați ajutorul prietenilor care se oferă să vă fie alături și să vă susțin din toate punctele de vedere atunci când aveți nevoie.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.