Begu – Parmentier meciul 2 din intalnirea de FedCup, Franta – Romania!

Pauline Parmentier, locul 53 WTA, şi Irina Begu, locul 83 WTA, se vor înfrunta în ultimul meci de simplu al întâlnirii Franţa – România din semifinalele FedCup, după ce căpitanii celor două echipe au renunţat la Mihaela Buzărnescu şi la Kristina Mladenovic.

 După prima zi a întâlnirii din semifinalele FedCup şi după al treilea meci de simplu, România conduce Franţa cu scorul de 2-1.

Simona Halep, locul 2 WTA, a învins-o cu 6-7 (6), 6-3, 6-4, pe Caroline Garcia.

Halep a câstigat dupã aproape trei ore de joc în fata numãrului 21 mondial, la capãtul unui meci foarte disputat, aducând echipa României în postura de favoritã la calificarea în finalã.

Simona Halep are acum 6-1 în meciurile directe cu Garcia, aceasta fiind a doua victorie pe zgurã a româncei în tot atâtea dispute.

Din punct de vedere statistic, Halep a avut 2 asi, Garcia 5, Halep a fãcut 3 duble greseli, frantuzoaica 2, Garcia a fructificat doar 4 mingi de break din 13, iar Halep 6/8.

Garcia a fost superioarã la mingile direct câstigãtoare (winners), 40-29, dar a avut si mai multe erori nefortate, 59-33.

În primele meciuri de simplu de sâmbãtã, Halep a învins-o pe Kristina Mladenovic cu 6-3, 6-1, iar Caroline Garcia a dispus de Mihaela Buzãrnescu cu 6-3, 6-3.

Acum se joaca partida dintre Pauline Parmentier, locul 53 WTA – Irina Begu, locul 83 WTA, şi dacă va fi cazul, meciul de dublu Caroline Garcia/Kristina Mladenovic – Irina Begu/Monica Niculescu.

Căpitanii celor două echipe pot opera schimbări în rândul jucătoarelor care vor evolua la dublu.

Învingătoarea din această întâlnire va evolua în finala FedCup cu Australia.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.