Franţa – România 1-1 după prima zi în Fed Cup

În al doilea meci al zilei prima racheta a Franţei, Caroline Garcia, a trecut la pas de a doua jucătoare a noastră Mihaela Buzărnescu. Franţuzoaica s-a impus în două seturi cu 6-3, 6-3.

Jucătoarea din Franţa a avut un plus de luciditate pe tot parcursul întâlnirii şi a ştiut să schimbe registrul tactic în momentele în care jucătoarea noastră era pe val.
Miki a avut o revenire spectaculoasă în primul set, după ce a revenit de la 4-1 la 4-3, dar nu a mai ştiut să gestioneze în continuare avantajul de moment. Jucătoarea din Bucureşti a cedat primul set la 6-3, fără a mai crea vreo problemă adversarei sale.

În manşa secundă echilibrul s-a menţinut pâmă la scorul de 3-3, jucătoarea noastră eztalând un tenis mult mai aproape de valoarea unei jucătoare care ocupă locul 30 în clasamentul WTA. Cu toate acestea, Buzărnescu nu poate juca încă la un nivel înalt mult timp şi cedează repede iniţiativa. Garcia profită imediat şi câştigă şi manşa a doua tot cu 6-3, aducând astfel şi egalitatea la general în întâlnirea cu România.

Mâine de la ora 14.00 se vor juca ultimele două meciuri de simplu, precum şi cel de de dublu.
Dacă cei doi căpitani nu vor face schimbări, mâine Simona o va întâlni pe Garcia, Buzărnescu va juca împotriva lui Mladenovic, iar la dublu Monica şi Irina vor avea o întâlnire grea cu Garcia şi Mladenovic.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.