Simona Halep şi Kristina Mladenovic, în primul meci al întâlnirii Franţa-România, din semifinalele Fed Cup

Sursa foto: Romania Fed Cup Team facebook

Simona Halep o va înfrunta pe Kristina Mladenovic în primul meci de simplu al întâlnirii care opune echipele României şi Franţei, la Rouen, în semifinalele Grupei Mondiale a Fed Cup, potrivit tragerii la sorţi efectuate astăzi.

Meciul de deschidere va avea loc sâmbătă, de la ora 15:00 (ora României).

În cel de-al doilea meci de simplu de sâmbătă, Mihaela Buzărnescu (30 WTA) o va întâlni pe Caroline Garcia (21 WTA), un duel în premieră.

Duminică, de la ora 14:00, se va disputa partida Halep – Garcia, urmată de Buzărnescu – Mladenovic şi de partida de dublu dintre perechile Garcia/Mladenovic – Irina Begu/Monica Niculescu.

România şi Franţa se vor înfrunta pe 20 şi 21 aprilie, la Rouen, în Kindarena, pe zgură, în semifinalele Fed Cup. Echipa Franţei este compusă din Alize Cornet, Caroline Garcia, Pauline Parmentier, Kristina Mladenovic şi Fiona Ferro, iar selecţionata României este alcătuită din Simona Halep, Mihaela Buzărnescu, Irina Begu, Monica Niculescu şi Raluca Olaru.

Învingătoarea din meciul Franţa – România va juca în finală cu Australia sau Belarus, adversarele din cealaltă semifinală.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.