Horoscop de weekend, 20 – 21 aprilie

București FM îți oferă predicțiile astrologice.

Horoscop de weekend, 20 – 21 aprilie

BERBEC
Sfaturile unui apropiat vă vor prinde foarte bine, dar doar dacă le urmați așa cum trebuie. Apreciați interesul pe care îl manifestă față de ceea ce vi se întâmplă și îi mulțumiți cu o invitație în oraș.

TAUR
Dați dovadă de maturitate în aceste zile. Dacă cei din jur vor să arunce cu banii pe lucruri de care nu au cu adevărat nevoie, voi le explicați că exagerează și că ar fi cazul să se gândească și la facturile care trebuie să vină.

GEMENI
Planurile făcute de mai mult timp nu se mai potrivesc cu ceea ce trebuie să faceți în aceste două zile, așa că veți fi nevoiți să modificați totul, de la drum până la bagaje. Ceea ce veți face acum va fi total diferit de ceea ce vă așteptați să faceți.

RAC
Luați o pauză de la tot ceea ce înseamnă rutină în viața voastră și vreți să faceți ceva ce nu vă caracterizează. Descoperiți o nouă pasiune și chiar un hobby interesant, ce înseamnă începutul unui proiect personal interesant.

LEU
Pentru voi weekend-ul înseamnă cumpărături. Economisiți de ceva timp și acum vreți să aveți parte de o sesiune de cumpărături ca la carte. Nu vă oprește nimic să vă cumpărați tot ce vă doriți, mai ales că situația financiară este foarte bună.

FECIOARĂ
Multă liniște, odihnă și relaxare. Cam de asta aveți parte în aceste zile și simțiți că în sfârșit puteți respira. Aveți grijă pentru ca  liniștea ar putea să vă fie tulburată de o rudă mai în vârstă.

BALANŢĂ
Weekend-ul acesta va fi plin de evenimente importante din punct de vedere profesional. Este posibil să participați la o întâlnire care vă va ajuta mult pe viitor și care chiar poate să aducă beneficii financiare.

SCORPION
Weekend-ul ăsta vă prinde în compania persoanei iubite. Recuperați din timpul pierdut cu serviciul și vă antrenați în activități în care partenerul de viață este cel mai important.

SĂGETĂTOR
Colaborați destul de bine anumite persoane, dar nu sunteți de acord în totalitate cu modul lor de a privi viața. Este de preferat să păstrați contactul, chiar dacă asta înseamnă să vă călcați pe orgoliu.

CAPRICORN
Veștile primite nici că puteau să fie mai bune. Aveți încredere în ceea ce urmează să se întâmple și sunteți dispuși să pariați totul pe o singură carte.

VĂRSĂTOR
Sunt două zile exact pe placul vostru. O să petreceți mult timp cu familia și cu prietenii, dar v-ați rezervat timp și pentru persoana iubită.

PEŞTI
Refuzați să acceptaţi că ați făcut o greșeală și continuați să căutați un vinovat. În cele două zile ale weekend-ului veți fi preocupați de această problemă și o să ignorați tot ceea ce se petrece în jurul vostru.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.