Un nou START pentru RO SMART în Țara lui Andrei!

OMV Petrom a lansat a doua ediție a competiției de proiecte RO SMART în Țara lui Andrei care prin tehnologie și digitalizare poate transforma comunitățile din România. 500 de mii de euro sunt pusi la bătaie pentru a schimba faţa unor mici părti din tară. Institutii publice, organizațiile neguvernamentale si persoane fizice pot ajuta prin proiecte smart mici comunitati.

Educatie, sănătate, mediu, transport si infrastructură. Sunt cele 5 domenii care-si asteaptă investitiile si investitorii. „Anul trecut am avut foarte multe proiecte pe sănătate si educatie, care se adresau copiilor cu probleme speciale. Ceea ce a arătat echipei de proiect că este foarte multă nevoie de sprijin pe această zonă”, spune Mona Nicolici, manager de sustenabilitate. Multi copii au acum un sprijin după proiectele de anul trecut. „Avem robotul Neo, robotul Avi pentru copiii bolnavi de cancer. Avi este, de exemplu, avatarul copilului bolnav de cancer, care nu poate merge la scoală si este izolat”, mai spune Mona Nicolici.

Managerul a dat si informatii exacte pentru cei care vor să se inscrie: „pentru proiectul  de anul acesta se pot depune până pe 27 mai, o perioadă mai lungă decât anul trecut. Trebuie doar sa fiti atenti la criterii!”

Mona Nicolici a venit, astazi, In Comunitate, să ne vorbească despre noul proiect „Tara lui Andrei”.

Vezi aici arhiva emisiunii În Comunitate!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.