Pasionații de motociclete sunt așteptați la Romexpo

Foto: Arhiva

Mâine, în pavilionul B2 își deschide porțile Salonul de Motociclete, Accesorii si Echipamente.
La ediția de primăvară vin zeci de firme cu lansări de modele 2019 si oferte speciale de început de sezon.

Organizatorii vor să atragă atenția asupra transportului alternativ pe două roți în situația în care traficul urban este din ce în ce mai dificil.
Peste 10 mii de motocicliști vor umple complexul Romexpo cu motociclete și scutere de toate tipurile și formele posibile.

Deschiderea oficială va avea loc în ziua de Vineri (19 prilie) la ora 12 iar publicul va avea acces după următorul program:

  • Vineri 19 Aprilie – intre orele 13:00-19:00;
  • Sambata 20 Aprilie – intre orele 10:00-19:00;
  • Duminica 21 Aprilie – intre orele 10:00-17:00

Prețul unui bilet de intrare este de 30 de lei de persoană.

Ca si în anii precedenti, la salon vor avea loc Cursuri organizate de către scolile moto si multe alte surprize pe care organizatorii le pregătesc pentru un public estimat la aproximativ 20.000 vizitatori.

SMAEB a ajuns la ediţia a XVI-a fiind principalul eveniment moto din România, atât comercial cât şi social.

Sâmbătă, 20 aprilie, are loc o paradă moto exclusiv feminină

Startul celei de a doua ediţii a paradei moto dedicată exclusiv femeilor motocicliste se va da la ora 11:00, în parcarea SMAEB 2019 – pe aleea centrală a Romexpo (în faţa pavilionului central).

Evenimentul are ca scop promovarea deplasării pe două roţi pentru reducerea poluării şi decongestionarea traficului, dar şi încurajarea doamnele şi domnişoarele care nu au încă permis moto să aleagă acest mijloc de transport şi totodată acest stil de viaţă.

Traseul parcurs va fi următorul: Romexpo – Arcul de Triumf – Piaţa Victoriei – Calea Victoriei – Cercul Militar Naţional – Piaţa Universităţii – Piaţa Romană – Piaţa Victoriei – Bd. Aviatorilor – Piaţa Charles de Gaulle – Arcul de Triumf – Romexpo.

Asociaţia Femeilor Motocicliste – WIMA România – va fi prezentă la conferinţa de presă din deschiderea SMAEB, vineri, 19 aprilie 2019, ora 11:30.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.