Mai multe trenuri în minivacanța de Paște și 1 Mai

Foto: Radu Sofran

În perioada 26 aprilie – 1 mai, CFR Călători suplimentează cu vagoane garniturile către cele mai solicitate destinaţii: Constanta, Mangalia, Brasov, Iasi, Suceava, Cluj sau Timisoara.

Pasagerii pot beneficia de reduceri importante prin alegerea ofertei tarifare potrivite, cu diversele discounturi acordate. De exemplu, pentru călătoria dus-întors se acordă o reducere de 10%, preţul pentru ruta Bucureşti – Constanţa şi retur la tren IR, clasa a 2-a, fiind de 108,10 lei.

De asemenea, studenţii pot călători gratuit conform legii. Toate reducerile sunt prezentate în detaliu pe www.cfrcalatori.ro, la secţiunea Trafic local/ Oferte.

La călătoria cu trenurile InterRegio care circulă pe secţia Constanţa – Mangalia vor fi aplicate, în perioada minivacanţei, reduceri între 48% şi 56% pentru biletele la tarif întreg şi copil, clasa a 2-a, iar tariful de rezervare a locului se achită integral. La aceste trenuri InterRegio vor fi valabile şi abonamentele pentru tren Regio emise pentru ruta Constanţa – Mangalia şi retur.

Programul agenţiilor de voiaj CFR de Paşte şi 1 Mai:

Vor fi deschise punctul de lucru din Aeroportul Otopeni şi agenţiile de voiaj CFR Călători din Carrefour Colentina şi Titan din Bucureşti, Iulius Mall din Iaşi, conform programului de lucru al centrelor comerciale, iar restul agenţiilor vor fi închise.

Înainte de efectuarea călătoriei, CFR Călători recomandă pasagerilor să se asigure că au achiziţionat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren şi/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.