Atmosfera incredibil de frumoasa in ultima etapa din faza 1 la Tenis de Masa Sports Events!

Marți seară s-au disputat meciurile reprezentand etapa a doua a Campionatului Corporate de Tenis de Masă Sports Events si totodata am aflat repartizarea in cele doua grupe: Elite si Finest.

In grupa A, ADOBE ROMANIA 1 nu s-au lasat invinsi de catre SAP ROMANIA, ba din contra, meciul s-a incheiat cu un decisiv 5-0 in favoarea lor. Din ambele echipe au lipsit primii din punct de vedere al nivelului, insa meciurile de simplu dintre Sorin Amariei, Aliona Nica, Uzoma Ogbonna, Radu-Andrei Busnatu (ADOBE 1) si Florin Marinica, George Stoica, Toma Predoi (SAP) au fost superbe. Chiar daca se stiau castigatori, si meciul de dublu dintre Radu-Andrei – Uzoma si Toma – George a fost unul demn de urmarit.

MICROSOFT ROMANIA 2 tot incearca si tot mai au de crescut pana sa obtina prima lor victorie in acest campionat. De aceasta data s-au lovit de HP INC ROMANIA, care castiga partida cu scorul de 4-1. Meciurile nu au fost foarte usoare, insa atat Costel Stancu, Gabriel Roca, Vlad Rosu (HP INC ROMANIA), cat si Cosmin Pancu, Maria Tancu, Teodor Rusu au facut o figura frumoasa. La dublu s-au mai relaxat spiritele si s-a vazut asta in jocul mult mai bun al echipei Maria – Teodor, dar punctul a fost luat tot de echipa adversa formata din Gabriel – Costel.

Grupa B a debutat cu FARMEXIM PHOENIX COMPANY care, asa cum ne-au obisnuit, le place sa castige decisiv, ceea ce s-a observat si in aceasta seara impotriva echipei ADOBE ROMANIA 2, scorul aratand 5-0. Dan Trohonel (FARMEXIM) a facut senzatie, castigandu-si scurt si la obiect meciurile, insa nu ar fi putut obtine acel scor final fara ajutorul coechipierilor sai, Gheorghe Cernat si Dan Coca. Din echipa adversa au luptat Gabriel Cristache, Marius Parlapan, Catalina Toga, Bogdan Ailiesei (ADOBE 2). La dublu a fost meciul cel mai strans intre echipele formate din Dan – Gheorghe si Gabriel – Marius.

In grupa C, TELEKOM ROMANIA isi continua seria de victorii si impotriva echipei GENPACT ROMANIA, scorul aratand la finalul serii 4-1 in favoarea primilor mentionati. Acest scor nu poate descrie deloc lupta acerba care s-a dus intre cele doua echipe si meciurile de senzatie desfasurate la simplu intre Anisoara Calin, Alexandru Chirica, Sorin Sasarman, Liviu Silivestru (TELEKOM) si Radu Dumitru, Edvin Mirzai, Sorin Negrea (GENPACT). La dublu, Alexandru – Liviu se stiau deja victoriosi, insa tot au facut un meci superb contra Sorin – Radu.

Grupa D ne-a adus doua meciuri frumoase si putin mai echilibrate, in ciuda scorului decisiv. Primul, i-a adus fata in fata pe NTT DATA si HPE, primii mentionati reusind sa se impuna cu scorul de 5-0. La simplu s-au privit in ochi Ionut Mindru, Dan Tita, Jozsef Szell (NTT DATA) cu Nicolas Sachet, Mihai Stroia, Raluca Bradeanu (HPE). HPE au sperat pana in meciul de dublu ca vor obtine punctul de onoare, insa echipa Ionut – Dan s-au dovedit a fi mai puternici de aceasta data decat echipa Raluca – Mihai.

Cel mai lung, dar si cel mai spectaculos meci a fost intre ING BANK si ADP, scorul inclinand spre ultimii mentionati cu 4-1. La simplu au iesit flacari din palete, meciurile dintre Catalin Gisca, Florin Coman, Eugenia Parvulescu (ING BANK) si Gabriel Sapunaru, Bogdan Cornea, Aurelian Mihai Matea (ADP) fiind pline de suspans. La dublu se stia deja invingatoarea, asa ca echipele Ionut – Bogdan si Aurelian – Bogdan s-au distrat si s-au relaxat putin, bucurandu-se de frumusetea acestui sport.

Odata cu finalul meciurilor, se incheie faza I a competitiei si astfel, asa cum am mentionat, aflam componenta celor doua grupe din faza a II-a. La ELITE se califica echipele: ADOBE ROMANIA 1, SAP ROMANIA, FARMEXIM PHOENIX COMPANY, APA NOVA VEOLIA, TELEKOM ROMANIA, MICROSOFT ROMANIA 2, ADP si ING BANK, iar la FINEST se califica: MICROSOFT ROMANIA 2, HP INC ROMANIA, ADOBE ROMANIA 2, WIPRO ROMANIA 1 si 2, GENPACT ROMANIA, HPE si NTT DATA.

 

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.