Antrenamentul copiilor – antrenament pentru viitor

Asociaţia pentru Sprijinirea Iniţiativei Civice, iniţiatorul proiectului  „Primii paşi în atletism”, organizează în perioada 3-5 Mai, workshopul  “ANTRENAMENTUL COPIILOR – ANTRENAMENT PENTRU VIITOR”, sustinut de Prof. Liliana Hofer, Leichtathletik Trainer – FC Kaiserslautern.

Temele pe care Liliana le va aborda în cadrul primului workshop destinat antrenorilor, profesorilor de educație fizică și sport, precum și părinților, sunt:

1. Atletismul pentru copii– practicare si instruire orientata catre viitor. Orientarea catre viitor da un nou impuls muncii tale!

2. Planificarea optimala a antrenamentului atletic pentru copii, in perioada de crestere. Aspecte ale pregatirii copiilor pe grupe de varste. (6-9 ani ; 10- 12 ani)

3. Model de organizare a sistemului competional pentru copii pana la varsta de 12 ani, in sistemul german. Probe de concurs si forma de organizare

4. Alergare, saritura, aruncare…pregatirea multidisciplinara, pas cu pas spre o specializare corecta. – Teoretic si practic.

Despre Liliana Hofer (Bara):

  • a practicat atletism de performanță în perioada 1986 – 2003
  • între anii 1991 – 2000 este selecționată în lotul național al României
  • între anii 2000 – 2005 activează ca profesor de atletism la Clubul Sportiv Școlar Nr. 5 – București
  • între anii 2005 – 2016 activează ca antrenor maestru în cadrul Clubului Sportiv Olimpia București
  • în perioada 2013 – 2016 este antrenor al lotului național de junior, prin prezența sportivilor pregătiți la proba de heptatlon

Mai multe detalii despre eveniment gasiti AICI.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.