Ana Baniciu: “Anul acesta e despre muzică”

Ana Baniciu a fost invitata specială a Matinalului BFm, sărbătorind alături de Răzvan și Marius aniversarea a 29 de ani ai București Fm. Ana le-a făcut și o supriză matinalilor aducând un tort din partea sa și Quantum Music. Mai mult, artista a cântat live noul său single, «Tu, inimă».

Despre noua piesă, Ana Baniciu spune: “E o piesă așa cum mi-am dorit de mult. E mai veche, dar cred că cel mai mult contează că eu mă regăsesc 100% în această melodie. Știu că e tristă, dar deh… ne-o mai și luăm în viață… Însă, încerc să văd partea plină a paharului. Întotdeauna. Iar în ceea ce privește relația cu bărbații, am decis să nu spun nimic despre viața mea privată. Urăsc treaba asta. Dar pot să scriu piese despre asta.”

Dacă vrei să afli cum s-a descurcat Ana la quiz-ul muzical, în ce film a jucat artista, ce neadevăruri s-au scris în presă despre ea, la ce casting s-a prezentat, vezi VIDEO!

Ana recunoaște că tatălui său, celebrul Mircea Baniciu, i-a plăcut mult piesa “CSF”. “I s-a părut fresh. Înainte să lansez, de fiecare dată îi trimit lui tata. Mă sfătuiesc cu el.”

Ana Baniciu este implicata în multiple proiecte, dar nu toate au legătură cu muzica. “Îmi place tare mult cinematografia. Mi-a plăcut mult experiența de la filmul «Faci sau Taci». Și o să mai facem unul, tot cu Iura Luncașu. Însă, anul acesta e despre muzică. Totuși, dacă vin propuneri din televiziune, sunt deschisă.”  

Vezi aici arhiva emisiunii ”Bună dimineața, București!”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.