Multe goluri în etapa a 6 – a la Fotbal Sports Events

Etapa a 6-a de luni, 15 Aprilie, a adus o multitudine de goluri în porțile echipelor.

Apa Nova a condus ostilitățile în teren din primul până în ultimul minut în fața Microsoft, iar victoria cu 13-2 este una cât se poate de clară.

Adobe a făcut un meci mai bun, dar nici de această dată nu a reușit să adune puncte, rămânând pe ultimul loc în ierarhie. HP Inc. 2 învinge la limită cu 6-5 și rămâne în continuare la conducerea clasamentului.

DXC Technology adună prima victorie după mai multe meciuri neconvingătoare și se apropie astfel de grupul fruntaș. Victima din această seară s-a numit UPC România 1 pe care a reușit să o învingă cu 5-2.

ING Bank și HP Inc. 1 au oferit poate cea mai frumoasă încleștare de la actuala ediție. Am putut urmări o partidă cu răsturnări spectaculoase de scor, reveniri incredibile, galbene, eliminări și chiar un penalty. Scorul la o astfel de desfășurare nu putea fi decât unul egal i cu multe goluri, 7-7.

În Liga 2, am putut vedea un alt meci viu disputat și cu reveniri pe tabelă de scor, care de asemenea, s-a terminat cu un rezultat mai puțin întâlnit pe terenurile de fotbal, egal 8. Combatanții s-au numit UPC România 2 și Gameloft.

Menatwork sparge gheața în cele din urmă, având nevoie de 6 meciuri pentru a reuși victoria. Aceasta a venit în confruntarea cu Radio România de care au trecut destul de clar cu 6-2, desprinderea decisivă făcându-se însă pe final.

În cele 2 derbyuri ale etapei, cu toate că ne așteptăm la întâlniri echilibrate, balanța a înclinat evident în favoarea a două echipe care se detașează astfel și in clasamentul general. Astfel, Intersport face un meci aproape perfect și trece de Euler Hermes cu 5-1 în timp ce Blue Point nu le dă foarte multe șanse celor de la NTT Data, pe care îi invinge cu 6-2.

Această prezentare necesită JavaScript.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.