In culisele București FM, cu Flavia, Răzvan și Eugen. Sau despre cum devine câștigător proiectul în care crezi.

De ani buni, București FM crează evenimente inedite, proiecte ce ies din tiparul produselor unui post de radio.

Emisiunea Spectacol @ bucuresti.ro îți aduce povestea unui astfel de moment special: producția București FM „Heruvim” s-a clasat pe locul doi la UK International Radio Drama Festival, în competiția de teatru scurt.

Spectacolul radiofonic a fost creat de Răzvan Ursuleanu și Mihnea Chelaru, regizori, scenariști, dar și interpreți ai personajelor Fotograful, respectiv Lunetistul, alături de Teodor Hossu Longin – Soldatul și Luca Hăloiu – Copilul.

Ediţia a -V-a a UK Radio Drama Festival s-a desfăşurat sub sloganul The Greatest Admiration in the Universal World.

Au fost selectate şi au intrat în concurs 48 de piese de teatru radiofonic de lungmetraj şi scurtmetraj provenite din 18 ţări şi realizate în 15 limbi.

Bucureşti fm a participat cu două piese scurte ”Heruvim”, câștigătoarea medaliei de argint, şi ”Only Sound We Had”, piesă regizată de Eugen Vrabie şi Răzvan Ursuleanu,  clasată în primele 6 producţii radiofonice la categoria scurtmetraje.

Cum s-au născut aceste proiecte și cum au fost ele primite la festivalul din Marea Britanie, aflați de la invitații ediției: Flavia Voinea, manager București FM, Răzvan Ursuleanu și Eugen Vrabie.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.