Astăzi aflăm cine intră în grupa Elite sau Finest la Tenis de Masă Sports Events!

În această seară, începând cu ora 19:30, la Club IDM se desfășoară meciurile etapei a treia a Campionatului Corporate de Tenis de Masă Sports Events.

Grupa A începe cu un meci spectaculos între ADOBE ROMÂNIA 1 și SAP ROMÂNIA. Ambele echipe sunt ca sș calificate în Elite, așa ca se pot bucura de frumusețea jocului. La fel și echipele HP INC ROMÂNIA și MICROSOFT ROMÂNIA 2 se pot bucura de joc și sigur vor face o figură frumoasă în această seară

În grupa B, APA NOVA VEOLIA mai are nevoie de o victorie și speră să o obțină contra echipei WIPRO ROMÂNIA 2. În al doiliea meci din grupa, FARMEXIM PHOENIX COMPANY sunt relaxați cu două victorii în palmares, iar ADOBE ROMÂNIA 2 spera să profite de această relaxare pentru a obține o victorie contra lor și astfel pentru a se califica la categoria Elite.

O soartă asemănătoare este și pentru echipele din grupa C, însă la cum îi știm, TELEKOM ROMÂNIA nu vor lăsa garda jos în meciul cu GENPACT ROMÂNIA, chiar dacă au deja două victorii. Chiar și MICROSOFT ROMÂNIA 1 trebuie să lupte până la final pentru o victorie contra lui WIPRO ROMÂNIA 1. Rămâne de văzut la finalul serii cine se califică în Elite și cine în Finest.

Grupa D încheie echilibrul perfect al celor 4 grupe, repartizarea fiind aproape clară. NTT DATA vor face un meci frumos cu HPE, iar ING BANK se vor relaxa în meciul cu ADP, ambele echipe știindu-se calificate în Elite.

Rămâneți conectați online pe București FM pentru a afla rezultatele tuturor meciurilor programate în această etapă.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.