Horoscop luni 15 aprilie

Bucureşti FM îţi oferă predicţiile astrologice.

Horoscop 15 aprilie

BERBEC
Veți fi foarte liniștiți toată ziua. Totul se datorează unui telefon primit dimineață. Veți afla că s-a rezolvat o chestiune pe care o considerați urgentă.

TAUR
Bucurați-vă de mica victorie de care aveți parte. Ați muncit mult să ajungeți în acest punct, așa că nu treceți prea repede peste el.

GEMENI
Nu sunteți prea vorbăreți astăzi, semn că se întâmplă ceva serios cu voi. De obicei, oamenii se roagă să luați o pauză mică, dar acum i-ați pus pe gânduri.

RAC
Vă găsiți echilibrul astăzi în plan sentimental. O decizie luată alături de persoana iubită poate duce la o schimbare radicală a vieții voastre.

LEU
Tindeți să vă lăsați propriile probleme deoparte pentru a-i ajuta pe ceilalți. Nu uitați totuși de urgențele voastre pe care le aveți de rezolvat.

FECIOARĂ
Feeria și armonia plutesc în relația voastră de cuplu, dar este posibil că atât voi cât și persoana iubită să trăiți emoțiile din trecut. Ar fi indicat poate să aduceți relația în prezent.

BALANŢĂ
Vă implicați într-un proiect care vă va aduce câștiguri financiare substanțiale. Este mult de muncă, dar eforturile vă vor fi răsplătite.

SCORPION
Sunteți într-un moment important din viața voastră. Trebuie să luați o decizie care vă poate schimba viața. O persoană din familie vă va ajuta să hotărâți ce va fi cel mai bine pentru voi.

SĂGETĂTOR
O veste bună primită la telefon vă face să vedeți altfel viața. Dacă în prima parte a zilei sunteți cam abătuți, pe seară deveniți veseli și încrezători.

CAPRICORN
Ați luat-o pe un drum sigur, însă vreți să fie totul 100% bine și mai faceți ceva pentru a vă liniști. Vă așteaptă o veste foarte bună.

VĂRSĂTOR
Încercați să stați mai mult în compania prietenilor pentru a vă încărca cu energie pozitivă. Aveți nevoie de așa ceva acum după ce ați întâmpinat câteva probleme la birou.

PEŞTI
Dacă v-ați dat cuvântul, ar fi bine să vi-l păstrați pentru că riscați să fiți considerați neserioși sau chiar mai rău. Faceți în așa fel încât să îi împăcați pe toți cei implicați.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.