Corporatistii sunt pregatiti pentru etapa a 5 – a din Campionatul de Fotbal Sports Events

Competitia Sports Events continua astazi cu etapa numarul 5.

HP Inc. 2 si Apa Nova este derbyul echipelor ce au inregistrat numai victorii pana in prezent, iar cei ce vor invinge astazi vor ocupa cel mai probabil fotoliul de lider la sfarsitul turului.

Microsoft si DXC Technology este duelul echipelor cu un inceput neconvingator, astfel ca o victorie ar putea insemna revirimentul pentru oricare dintre ele.

ING Bank intalneste UPC Romania 1, o echipa neinvinsa de doua meciuri si cu o evidenta crestere de forma. Duelul se anunta echilibrat.

Adobe nu-si mai permite pasi gresiti dupa ce au adunat un singur punct in clasament pana in prezent, iar confruntarea cu HP Inc. 1 este cat se poate de importanta pentru moralul echipei.

In Liga 2 sunt programate doua meciuri importante in ierarhia la varf. NTT Data intalneste Intersport, iar Blue Point pe Radio Romania. Toate cele 4 echipe tintesc cu siguranta victoria si in acelasi timp destabilizarea adversarului.

Menatwork si Gameloft sunt echipele clasate pe ultimele doua locuri si pentru a parasi aceste pozitii nu au decat varianta celor 3 puncte in urma confruntarii din aceasta seara.

Dupa ce a reusit sa impiedice liderul etapa trecuta, Euler Hermes isi propune continuarea seriei pozitive, in aceasta etapa intalnindu-i pe cei de la UPC Romania 2.

Toate rezultatele le vom afla diseara incepand cu ora 20.00 la locatia de desfasurare Sud Arena.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.